Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Atlantic FC
Azerbaijan Tactiek TBUMM
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 68.8
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Tešić kopt de bal weg. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft de bal voor. Legutko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman verovert de bal door een tackle van achteren. Taelman geeft een hoge lob. Matliev is nu in balbezit. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano met een sublieme pass. Niell kan de bal niet met de borst controleren. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tekin komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kaweesi passt de bal in één keer door. Tucker is nu in balbezit. Tucker geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:1

22e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Tekin rent richting de bal. Maringá speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel. Harrington bokst de bal weg.

23e minuut.
Cano draait met de bal, schiet en ... Ponce probeert de bal aan de voet te houden. Bastías is nu in balbezit. Bastías draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Bastías probeert de bal met de borst te controleren. Bastías speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Galunov onderschept slim de pass. Galunov geeft een lange en hoge pass. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maringá. Maringá krijgt een gele kaart. Tekin raakt geblesseerd tijdens het duel. Cano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maisonneuve geeft de bal voor. Tešić probeert de bal aan de voet te houden. Taelman met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bastías passt de bal in één keer door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 66%, Atlantic FC 34%.
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:1

51e minuut.
Bastías passt de bal in één keer door. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías controleert de bal met de borst. Bastías geeft een hoge lob. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:2

58e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Harrington werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tekin is nu in balbezit. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:3

63e minuut.
Bastías speelt de bal door. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Niell rent richting de bal. Niell speelt de bal door. Tekin is nu in balbezit. Tekin draait met de bal, schiet en ... Paal! Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kaweesi met een sublieme pass. Bastías is nu in balbezit. Bastías speelt de bal door. Ponce is nu in balbezit. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaweesi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Cano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tamulski probeert de bal met de borst te controleren. Tamulski met een sublieme pass. Galunov kan de bal niet met de borst controleren. Galunov geeft de bal voor. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Harrington maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi met een sublieme pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:4

80e minuut.
Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Matliev is nu in balbezit. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Krepek rent richting de bal. Parraguéz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krepek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maringá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tešić springt en kopt de bal. Amit bokst de bal weg. Tucker rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kərimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano met een sublieme pass. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kaweesi geeft een hoge lob. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:5

89e minuut.
Kaweesi rent richting de bal. Kərimov rent richting de bal. Kaweesi onderschept slim de pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Harrington bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 70%, Atlantic FC 30%.
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:6