Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions FC Harambe
352-mod2 Tactiek NewSzn442
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Mehler geeft een lange en hoge pass. Mioso kopt de bal weg. Klungelig pakt Spyrka de bal. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ferri rent richting de bal. Woodford probeert naar een medespeler te passen. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri geeft de bal voor. Kay springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Woodford probeert de bal met de borst te controleren. Rhine rent richting de bal. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine onderschept slim de pass. Rhine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Marion probeert naar een medespeler te passen. Dunn rent richting de bal. Dunn passt de bal zonder na te denken. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lockhart trapt de bal weg. Ferri kopt de bal weg. De Anda heeft problemen om de bal te vangen. Rhine onderschept slim de pass. Rhine schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Franken onderschept slim de pass. Franken geeft een hoge lob. De Anda rent richting de bal. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Fay met een snelle inworp. Spyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler verovert de bal door een tackle van achteren. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jaworski passt de bal met de wreef. Kay rent richting de bal. Kay passt de bal zonder na te denken. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaworski met de inworp. Barral Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Barral Torres geeft een lange en hoge pass. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Marion speelt de bal door. Barral Torres speelt de bal door. Ferri met een sublieme pass. Rhine is nu in balbezit. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bartniak rent richting de bal. Bartniak geeft een hoge lob. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski geeft een hoge lob. Rhine springt en kopt de bal. Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 54%, FC Harambe 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hot Club Lions - FC Harambe 0:0

50e minuut.
Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyrka geeft de bal voor. Kay kopt de bal weg. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Rhine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Woodford met een sublieme pass. Zaharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcántar is nu in balbezit. Delmas onderschept slim de pass. Delmas draait met de bal, schiet en ... Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Zaharia verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn onderschept slim de pass. Dunn met een sublieme pass. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Rodríguez Vilchez passt de bal zonder na te denken. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Harambe 1:0

66e minuut.
Wiatrak passt de bal zonder na te denken. Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal met de wreef. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Doeltrap. Zino komt het veld opgelopen. Kozar komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rhine onderschept slim de pass. Rhine passt de bal in één keer door. Kozar heeft problemen om de bal te vangen. Kozar geeft een hoge lob. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Mioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcántar speelt de bal door. Barral Torres met een sublieme pass. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel. Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bartniak kopt de bal weg. Franken rent richting de bal. Franken passt de bal in één keer door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar onderschept slim de pass. Kozar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Barral Torres kopt de bal weg. Daar is Zino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zino probeert naar een medespeler te passen. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 51%, FC Harambe 49%.
Hot Club Lions - FC Harambe 1:0