Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Warszawa Warszawa (L)
FCN1 Tactiek juniormod
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Bernard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Freitas geeft een lange en hoge pass. Coolidge rent richting de bal. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Benes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness passt de bal met de wreef. Gornostaev is nu in balbezit. Hartnett rent richting de bal. Hartnett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Conway speelt de bal door. Polk rent richting de bal. Prince begaat een overtreding. Prince krijgt een gele kaart. Polk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dunst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doubíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubíček geeft een lange en hoge pass. Daar is Friedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musso rent richting de bal. Mays controleert de bal met de borst. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Friedel geeft een lange en hoge pass. Anness kopt de bal weg. Aloisi is nu in balbezit. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel. Ciamajda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Aloisi passt de bal met de wreef. Hartnett is nu in balbezit. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel. Ciamajda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dunst geeft een lange en hoge pass. Maciocha is nu in balbezit. Prince onderschept slim de pass. Prince haalt uit met een fantastische trap. Ciamajda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 1:0

23e minuut.
Prince rent richting de bal. Prince geeft de bal voor. Hartnett rent richting de bal. Hartnett haalt uit met een fantastische trap. Ciamajda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Freitas de bal. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon onderschept slim de pass. Simon geeft een hoge lob. Coolidge krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Simon probeert de bal aan de voet te houden. Anness rent richting de bal. Bernard begaat een overtreding. Bernard krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ciamajda speelt de bal door. Musso kopt de bal weg. Simon probeert de bal aan de voet te houden. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Musso passt de bal zonder na te denken. Mays is nu in balbezit. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 50%, Warszawa Warszawa (L) 50%.
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 2:0

48e minuut.
Salamanca passt de bal zonder na te denken. Daar is Freitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas geeft de bal voor. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Doubíček geeft een lange en hoge pass. Friedel rent richting de bal. Friedel geeft een hoge lob. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Paal! Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Prince raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adair komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Polk rent richting de bal. Hartnett onderschept slim de pass. Salamanca begaat een overtreding. Salamanca krijgt een gele kaart. Hartnett is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aloisi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen. Ciamajda bokst de bal weg. Anness is nu in balbezit. Anness draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 3:0

61e minuut.
Adair speelt de bal door. Aloisi speelt de bal door. Anness rent richting de bal. Anness geeft een hoge lob. Hartnett springt en kopt de bal. Ciamajda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Aloisi is nu in balbezit. Aloisi passt de bal zonder na te denken. Maciocha rent richting de bal. Hartnett verovert de bal door een tackle van achteren. Hartnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dunst bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mays. Coolidge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salamanca wilt de vrije trap nemen. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Salamanca met een sublieme pass. Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev passt de bal met de wreef. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Adair rent richting de bal. Adair probeert naar een medespeler te passen. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi geeft de bal voor. Anness springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 52%, Warszawa Warszawa (L) 48%.
FC Nippon - Warszawa Warszawa (L) 3:0