Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:11
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Cloud 9
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9089
PARADISE UTD @DaMuffinMan…….
442dm2 2.0 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 62
very good Schieten solid
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen very good


19e minuut.
Burraça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domínguez Sanguino geeft een lange en hoge pass. Jankowiak kopt de bal weg. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Skrzypek speelt de bal door. Wanczyk rent richting de bal. Giesen onderschept slim de pass. Giesen geeft een hoge lob. Grayson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sunyovszky speelt de bal door. Jankowiak is nu in balbezit. Jawachi begaat een overtreding. Jankowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Denneboom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
McGlone rent richting de bal. McGlone geeft de bal voor. Jankowiak kopt de bal weg. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Venetidis bokst de bal weg.

34e minuut.
Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek speelt de bal door. Grayson speelt de bal door. Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARADISE UTD 53%, @DaMuffinMan……. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PARADISE UTD - @DaMuffinMan……. 0:0

47e minuut.
Wanczyk geeft de bal voor. Udrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jawachi is nu in balbezit. Stănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Daar is Kaufmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaufmann geeft een lange en hoge pass. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel. Venetidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - @DaMuffinMan……. 1:0

53e minuut.
Denneboom is nu in balbezit. Denneboom met een sublieme pass. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Jawachi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak passt de bal in één keer door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - @DaMuffinMan……. 2:0

63e minuut.
Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk geeft een hoge lob. Jankowiak kopt de bal weg. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jankowiak stond buitenspel. Bulgurcuoğlu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Skrzypek passt de bal zonder na te denken. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal met de wreef. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Denneboom speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. Jawachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jawachi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARADISE UTD 54%, @DaMuffinMan……. 46%.
PARADISE UTD - @DaMuffinMan……. 2:0