Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Pittsburgh FC
4-4-2- Wing OFF Tactiek Azerbaijan
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
72.1 gemiddelde waardering 62.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Sapek is nu in balbezit. Sapek passt de bal met de wreef. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski geeft een hoge lob. Matliev krijgt zijn hoofd ertegen. Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kərimov geeft de bal voor. Perak rent richting de bal. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. Paal! Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 1:0

12e minuut.
Daar is Kropop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropop passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kukurinkov de bal. Kukurinkov schiet op doel. Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 2:0

14e minuut.
Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson geeft een lange en hoge pass. Perak krijgt zijn hoofd ertegen. Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelé met de inworp. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Harrington bokst de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 3:0

25e minuut.
Kropop speelt de bal door. Pelé speelt de bal door. Annus is nu in balbezit. Ingolfsson onderschept slim de pass. Ingolfsson draait met de bal, schiet en ... Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak rent richting de bal. Perak draait met de bal, schiet en ... Harrington werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 4:0

34e minuut.
Klungelig pakt Fuller de bal. Fuller passt de bal met de wreef. Maringá geeft een hoge lob. Kropop geeft een hoge lob. Perak springt en kopt de bal. Harrington bokst de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 5:0

36e minuut.
Fuller speelt de bal door. Pelé met een sublieme pass. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 6:0

38e minuut.
Matliev kopt de bal weg. Galunov heeft problemen om de bal te vangen. Marshalino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshalino geeft een lange en hoge pass. Kərimov geeft de bal voor. Sasin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop speelt de bal door. Ingolfsson met een sublieme pass. Perak is nu in balbezit. Perak haalt uit met een fantastische trap. Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. Harrington maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harrington probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 27%, Pittsburgh FC 73%.
Las vegas city - Pittsburgh FC 6:0

48e minuut.
Pelé met een sublieme pass. Kropop is nu in balbezit. Kropop met een sublieme pass. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Harrington probeert naar een medespeler te passen. Annus rent richting de bal. Ingolfsson maakt een afschuwelijke overtreding. Ingolfsson krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Ingolfsson de bal. Ingolfsson met een sublieme pass. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 7:0

58e minuut.
Fuller probeert naar een medespeler te passen. Perak rent richting de bal. Maringá tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maringá krijgt een gele kaart. Perak kopt de bal weg. Kukurinkov rent richting de bal. Sapek begaat een overtreding. Sapek krijgt een gele kaart. Kukurinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kropop komt bij de bal en schiet. Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perak is nu in balbezit. Perak haalt uit met een fantastische trap. Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pelé geeft een hoge lob. Maringá kopt de bal weg. Ingolfsson probeert naar een medespeler te passen. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel. Harrington bokst de bal weg.

68e minuut.
Langone rent richting de bal. Kropop onderschept slim de pass. Kropop met een sublieme pass. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 8:0

70e minuut.
Kropop heeft problemen om de bal te vangen. Kropop met een sublieme pass. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 9:0

72e minuut.
Pantov passt de bal in één keer door. Ingolfsson rent richting de bal. Ingolfsson passt de bal met de wreef. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kropop passt de bal in één keer door. Pelé geeft de bal voor. Perak rent richting de bal. Perak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 10:0

74e minuut.
Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een lange en hoge pass. Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel. Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pantov probeert naar een medespeler te passen. Pelé speelt de bal door. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft de bal voor. Perak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Langone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galunov is nu in balbezit. Marshalino begaat een overtreding. Marshalino krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Matliev geeft een hoge lob. Tamulski rent richting de bal. Pantov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tamulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tešić neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Tešić rent richting de bal. Bagus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tešić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tešić neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 10:1

86e minuut.
Kropop geeft de bal voor. Marshalino rent richting de bal. Marshalino geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov schiet op doel. Harrington bokst de bal weg.

90e minuut.
Kropop met een snelle inworp. Pelé is nu in balbezit. Pelé passt de bal zonder na te denken. Ingolfsson rent richting de bal. Ingolfsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 33%, Pittsburgh FC 67%.
Las vegas city - Pittsburgh FC 10:1