Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Hot Club Lions
JMvsAT Tactiek 352-mod2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 62
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vojnić rent richting de bal. Porru rent richting de bal. Porru passt de bal zonder na te denken. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Musso probeert naar een medespeler te passen. Gornostaev rent richting de bal. Gornostaev passt de bal met de wreef. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fay geeft de bal voor. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 0:1

22e minuut.
Daar is Vojnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodford geeft de bal voor. Polk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ... Isham bokst de bal weg.

29e minuut.
Dunn passt de bal met de wreef. Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal met de wreef. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 0:2

40e minuut.
Doubíček met de inworp. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion begaat een overtreding. Marion krijgt een gele kaart. Coolidge raakt geblesseerd tijdens het duel. Musso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt De Anda de bal. Woodford bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Porru is nu in balbezit. Porru passt de bal met de wreef. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 45%, Hot Club Lions 55%.
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 0:2

46e minuut.
Simon komt het veld opgelopen. Maciocha komt het veld opgelopen. Ortiz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Doubíček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simon de bal. Simon speelt de bal door. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Porru passt de bal in één keer door. Coolidge is nu in balbezit. Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Plewnia bokst de bal weg.

64e minuut.
Simon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gordiencu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Doubíček zijn tegenspeler op de grond. Delmas raakt geblesseerd tijdens het duel. Marion met een snel genomen vrije trap. Polk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler verovert de bal door een tackle van achteren. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 0:3

85e minuut.
Polk passt de bal in één keer door. Maciocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler onderschept slim de pass. Mehler schiet op doel. Isham bokst de bal weg. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maciocha rent richting de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Coolidge krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 38%, Hot Club Lions 62%.
Warszawa Warszawa (L) - Hot Club Lions 0:3