Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe FC Nippon
NewSzn442.2 Tactiek FCN1
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 59
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


7e minuut.
Conway probeert naar een medespeler te passen. Barral Torres speelt de bal door. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri geeft een hoge lob. Kay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 1:0

9e minuut.
Franken speelt de bal door. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Ferri geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Friedel de bal onder controle te krijgen. Rhine kopt de bal weg. Daar is Conway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal zonder na te denken. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ... Benes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 2:0

17e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Aloisi speelt de bal door. Mioso onderschept slim de pass. Alborn rent richting de bal. Alborn schiet op doel. Lockhart bokst de bal weg.

18e minuut.
Lascody bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi rent richting de bal. Aloisi passt de bal in één keer door. Hartnett rent richting de bal. Hartnett draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 3:0

26e minuut.
Mays passt de bal zonder na te denken. Kay rent richting de bal. Met opzet legt Bueller zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bueller naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kay raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferri komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Barral Torres passt de bal met de wreef. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rhine de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Dunst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay is nu in balbezit. Mays tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferri komt bij de bal en schiet. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Alborn probeert naar een medespeler te passen. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi probeert naar een medespeler te passen. Hartnett rent richting de bal. Hartnett schiet op doel. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rhine met een sublieme pass. Ferri is nu in balbezit. Ferri passt de bal met de wreef. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Franken heeft problemen om de bal te vangen. Franken passt de bal in één keer door. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 4:0

40e minuut.
Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal zonder na te denken. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Rhine draait met de bal, schiet en ... Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 5:0

41e minuut.
Zaharia passt de bal in één keer door. Jaworski met een sublieme pass. Franken speelt de bal door. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Barral Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barral Torres geeft een lange en hoge pass. Conway heeft problemen om de bal te vangen. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 34%, FC Nippon 66%.
FC Harambe - FC Nippon 5:0

50e minuut.
Friedel onderschept slim de pass. Anness rent richting de bal. Anness passt de bal zonder na te denken. Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kay onderschept slim de pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozar komt het veld opgelopen. Zino komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Franken geeft een hoge lob. Friedel kopt de bal weg. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rhine de bal. Rhine schiet op doel. Benes bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino geeft de bal voor. Klungelig pakt Mays de bal. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Aloisi passt de bal met de wreef. Zaharia heeft problemen om de bal te vangen. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 5:1

86e minuut.
Franken met een sublieme pass. Zino is nu in balbezit. Zino met een sublieme pass. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ... Benes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 39%, FC Nippon 61%.
FC Harambe - FC Nippon 5:1