Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel PARADISE UTD
singer high off Tactiek 442dm2 2.0
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 63
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Tyrmand controleert de bal met de borst. Tyrmand geeft een lange en hoge pass. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Korsar met een sublieme pass. McGlone heeft problemen om de bal te vangen. McGlone geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Jankowiak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bienes geeft een hoge lob. Domínguez Sanguino probeert naar een medespeler te passen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra bokst de bal weg.

9e minuut.
Bandura geeft de bal voor. Tyrmand kopt de bal weg. Wyler is nu in balbezit. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
McGlone met een sublieme pass. Sunyovszky is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korsar. Korsar krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Domínguez Sanguino passt de bal met de wreef. Prideaux controleert de bal met de borst. Prideaux probeert naar een medespeler te passen. Blair rent richting de bal. Blair schiet op doel. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:0

25e minuut.
Domínguez Sanguino rent richting de bal. Domínguez Sanguino geeft de bal voor. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. Bocanegra bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bocanegra met een sublieme pass. Sunyovszky kopt de bal weg. Tyrmand heeft problemen om de bal te vangen. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sunyovszky met de inworp. Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand met een sublieme pass. Sunyovszky geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Loughlin de bal. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Korsar geeft een lange en hoge pass. Adamopoulos geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. Bocanegra bokst de bal weg.

40e minuut.
Jankowiak kopt de bal weg. Sunyovszky rent richting de bal. Sunyovszky geeft een lange en hoge pass. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tyrmand passt de bal in één keer door. Domínguez Sanguino is nu in balbezit. Domínguez Sanguino passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:1

42e minuut.
Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Wanczyk met een sublieme pass. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 63%, PARADISE UTD 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:1

46e minuut.
Stănescu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk met een sublieme pass. Domínguez Sanguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez Sanguino geeft een lange en hoge pass. Stănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Wanczyk passt de bal zonder na te denken. Domínguez Sanguino rent richting de bal. Domínguez Sanguino geeft een lange en hoge pass. Jankowiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tyrmand geeft een lange en hoge pass. Jankowiak kopt de bal weg. Wyler rent richting de bal. Stănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Tyrmand is nu in balbezit. Tyrmand geeft de bal voor. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:2

65e minuut.
Sunyovszky rent richting de bal. Sunyovszky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jankowiak de bal. Jankowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:3

69e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Prideaux begaat een overtreding. Stănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanczyk met een snel genomen vrije trap. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Busch kopt de bal weg. Sunyovszky is nu in balbezit. Sunyovszky geeft de bal voor. Jankowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:4

73e minuut.
Blair probeert naar een medespeler te passen. Jankowiak heeft problemen om de bal te vangen. Jankowiak speelt de bal door. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Tyrmand met een sublieme pass. Wyler is nu in balbezit. Stănescu rent richting de bal. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:5

79e minuut.
Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. Bocanegra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:6

83e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wyler zijn tegenspeler op de grond. Wyler krijgt een gele kaart. Jankowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyler geeft de bal voor. Tyrmand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kaufmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaufmann geeft een lange en hoge pass. Sunyovszky probeert naar een medespeler te passen. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:7

88e minuut.
Stănescu passt de bal met de wreef. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft een lange en hoge pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Domínguez Sanguino geeft de bal voor. Jankowiak heeft problemen om de bal te vangen. Wyler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jankowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wanczyk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 65%, PARADISE UTD 35%.
Balls of Steel - PARADISE UTD 1:7