Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@DaMuffinMan……. USA Fighters
532 Tactiek 541d
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Jawachi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucas neemt de hoekschop. Ardenghi springt en kopt de bal. Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Skrzypek is nu in balbezit. Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft een hoge lob. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Venetidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Skrzypek geeft een hoge lob. Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grayson is nu in balbezit. Grayson schiet op doel. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić passt de bal zonder na te denken. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas geeft een lange en hoge pass. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 0:1

14e minuut.
Jasnić geeft een hoge lob. Venetidis met een sublieme pass. Murdzak kopt de bal weg. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Venetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lucas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen. Venetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Beaumont rent richting de bal. Mojżysz is nu in balbezit. Beaumont rent richting de bal. Beaumont schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 1:1

18e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jawachi. Ardenghi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jasnić met een snel genomen vrije trap. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Venetidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kreis trapt de bal weg. Jasnić kopt de bal weg. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Venetidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 1:2

38e minuut.
Burraça passt de bal zonder na te denken. Zərbəliyev geeft een lange en hoge pass. Grayson is nu in balbezit. Grayson schiet op doel. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 2:2

39e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udrea. Jasnić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jasnić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Purhonen speelt de bal door. Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça passt de bal in één keer door. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @DaMuffinMan……. 52%, USA Fighters 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 2:2

52e minuut.
Skrzypek passt de bal in één keer door. Inworp. Murdzak met een snelle inworp. Jasnić geeft de bal voor. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Udrea is nu in balbezit. Udrea passt de bal zonder na te denken. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Burraça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choiński is nu in balbezit. Burraça verovert de bal door een tackle van achteren. Burraça geeft een lange en hoge pass. Grayson krijgt zijn hoofd ertegen. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Murdzak rent richting de bal. Skrzypek onderschept slim de pass. Skrzypek geeft een hoge lob. Grayson rent richting de bal. Grayson haalt uit met een fantastische trap. Kreis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Zərbəliyev is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas met een sublieme pass. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Choiński met een sublieme pass. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas geeft de bal voor. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Coachman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burraça de bal. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Burraça verovert de bal door een tackle van achteren. Burraça draait met de bal, schiet en ... Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beaumont rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 3:2

74e minuut.
İlkateş speelt de bal door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Venetidis bokst de bal weg.

79e minuut.
Coachman heeft problemen om de bal te vangen. Giesen speelt de bal door. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea haalt uit met een fantastische trap. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grayson rent richting de bal. Grayson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 4:2

82e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell geeft een hoge lob. Grayson kopt de bal weg. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Kreis bokst de bal weg.

88e minuut.
Burraça rent richting de bal. Burraça geeft een hoge lob. Udrea kopt de bal weg. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson schiet op doel. Kreis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @DaMuffinMan……. 36%, USA Fighters 64%.
@DaMuffinMan……. - USA Fighters 4:2