Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23400
Henley Hawks Missouri City FC
Let`s Do It Tactiek BBDC
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Moreay met een sublieme pass. Fică rent richting de bal. Patterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patterson krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cavas geeft de bal voor. Chrapowicki is nu in balbezit. De Ornelas begaat een overtreding. De Ornelas krijgt een gele kaart. Chrapowicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deaconescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moreay geeft een lange en hoge pass. De Ornelas kopt de bal weg. Gaggiano probeert de bal aan de voet te houden. Gallice is nu in balbezit. Gallice schiet op doel. Ottonello bokst de bal weg.

33e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Patterson passt de bal zonder na te denken. Cavas rent richting de bal. Giannattasio onderschept slim de pass. Giannattasio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stegaru probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio heeft problemen om de bal te vangen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szerszeń met een sublieme pass. Daar is Chrapowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 29%, Missouri City FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henley Hawks - Missouri City FC 0:0

47e minuut.
Deaconescu passt de bal met de wreef. Daar is Chrapowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrapowicki met een sublieme pass. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Busto geeft een hoge lob. Luzzatti kopt de bal weg. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Moreay passt de bal zonder na te denken. Fică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciechański. Ciechański krijgt een gele kaart. Fică roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fică kan niet meer verder spelen. Rejski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gallice heeft problemen om de bal te vangen. Szerszeń is nu in balbezit. Gallice verovert de bal door een tackle van achteren. Gallice draait met de bal, schiet en ... Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 0:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patterson met een snelle inworp. Moreay speelt de bal door. Rejski is nu in balbezit. Rejski draait met de bal, schiet en ... Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rejski rent richting de bal. Rejski passt de bal zonder na te denken. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 0:2

71e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupí komt het veld opgelopen. Airich komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Moreay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreay. Moreay krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gaggiano rent richting de bal. Gaggiano geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Watras de bal onder controle te krijgen. Tupí onderschept slim de pass. Tupí draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Stegaru speelt de bal door. Patterson is nu in balbezit. Patterson geeft een hoge lob. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne onderschept slim de pass. Taisne schiet op doel. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Missouri City FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 35%, Missouri City FC 65%.
Henley Hawks - Missouri City FC 1:2