Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Armteam Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10000
Armteam FC Clover
4-4-2 Tactiek arm
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


24e minuut.
MacGuire is nu in balbezit. MacGuire speelt de bal door. Deloffre rent richting de bal. Deloffre haalt uit met een fantastische trap. Maisonneuve maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Widerski probeert de bal met de borst te controleren. Tvede geeft een hoge lob. Deloffre kopt de bal weg. Biner is nu in balbezit. Biner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Frelek probeert de bal met de borst te controleren. Frelek geeft de bal voor. Deloffre rent richting de bal. Deloffre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - FC Clover 0:1

40e minuut.
MacKiggan onderschept slim de pass. Pärgmaa onderschept slim de pass. Pärgmaa passt de bal zonder na te denken. Femia rent richting de bal. Femia schiet op doel. Zardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Keizer onderschept slim de pass. Keizer geeft de bal voor. Inworp. Widerski met een snelle inworp. MacGuire geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cruz Filho geeft een hoge lob. Inworp. Balul met de inworp. Widerski rent richting de bal. Widerski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armteam 63%, FC Clover 37%.
Armteam - FC Clover 0:1

46e minuut.
Pápai komt het veld opgelopen. Lihić komt het veld opgelopen. Scopel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Aelbrechts kopt de bal weg. Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel geeft een lange en hoge pass. Biner probeert de bal met de borst te controleren. Biner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pärgmaa geeft een lange en hoge pass. Scopel kopt de bal weg. MacKiggan rent richting de bal. Furman onderschept slim de pass. Furman haalt uit met een fantastische trap. Zardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
MacKiggan onderschept slim de pass. Scopel is nu in balbezit. Femia verovert de bal door een tackle van achteren. Femia heeft problemen om de bal te vangen. Femia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cruz Filho heeft problemen om de bal te vangen. Lihić met een sublieme pass. Biner is nu in balbezit. Biner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Widerski speelt de bal door. Pápai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pápai probeert naar een medespeler te passen. Lihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Pápai verovert de bal door een tackle van achteren. Pápai passt de bal met de wreef. Lihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lihić kopt de bal weg. Biner is nu in balbezit. Biner passt de bal in één keer door. Lihić rent richting de bal. Lihić draait met de bal, schiet en ... Maisonneuve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - FC Clover 0:2

76e minuut.
Aelbrechts met een sublieme pass. Furman is nu in balbezit. Balul begaat een overtreding. Furman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Furman kan niet meer verder spelen. Goitia Peña komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. MacGuire rent richting de bal. MacGuire probeert naar een medespeler te passen. Lihić heeft problemen om de bal te vangen. Lihić draait met de bal, schiet en ... Maisonneuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cruz Filho geeft een hoge lob. Inworp. MacGuire met een snelle inworp. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski geeft een lange en hoge pass. Paal! Lihić rent richting de bal. Maisonneuve bokst de bal weg. Daar is Keizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lihić is nu in balbezit. Lihić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - FC Clover 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armteam 64%, FC Clover 36%.
Armteam - FC Clover 0:3