Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cucaracha Spitting Cobras
3-4-3 M Tactiek 442S
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. van Basten is nu in balbezit. van Basten passt de bal in één keer door. Gryglak rent richting de bal. Gryglak schiet op doel. Bąchorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Buelinckx rent richting de bal. Buelinckx passt de bal in één keer door. Panopoulos is nu in balbezit. Bea Jauregi onderschept slim de pass. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polak probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 1:0

11e minuut.
Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac geeft een lange en hoge pass. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak schiet op doel. Bąchorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Cucaracha - Spitting Cobras 1:1

16e minuut.
Kvac kopt de bal weg. Samson rent richting de bal. Trýska begaat een overtreding. Trýska krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Batlička rent richting de bal. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlička begaat een overtreding. Batlička krijgt een gele kaart.

24e minuut.
van Basten speelt de bal door. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak passt de bal in één keer door. Trýska is nu in balbezit. Trýska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kvac is nu in balbezit. Kvac passt de bal in één keer door. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pavlis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 1:2

32e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil met een sublieme pass. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:2

35e minuut.
Eastwood neemt vlug de vrije trap. Gryglak rent richting de bal. Bornes begaat een overtreding. Bornes krijgt een gele kaart. Gryglak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciortea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kvac speelt de bal door. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. van Basten rent richting de bal. van Basten geeft een hoge lob. Trýska springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 65%, Spitting Cobras 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:2

50e minuut.
Bornes is nu in balbezit. Bornes geeft een hoge lob. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:3

52e minuut.
Samson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi met een sublieme pass. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska haalt uit met een fantastische trap. Bąchorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Theologou met de inworp. Polak is nu in balbezit. Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx geeft de bal voor. Bea Jauregi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pavlis speelt de bal door. Klungelig pakt Bornes de bal. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes onderschept slim de pass. Bornes geeft de bal voor. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mekhloufi speelt de bal door. van Basten rent richting de bal. van Basten passt de bal in één keer door. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak draait met de bal, schiet en ... Bąchorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:4

78e minuut.
Buelinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelinckx passt de bal in één keer door. Panopoulos onderschept slim de pass. Polak rent richting de bal. Polak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Stuchlý is nu in balbezit. Stuchlý geeft de bal voor. Trýska kopt de bal weg. Gryglak controleert de bal met de borst. Gryglak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Trýska rent richting de bal. Trýska passt de bal in één keer door. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska is nu in balbezit. Trýska schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
van Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Basten passt de bal in één keer door. Gryglak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryglak haalt uit met een fantastische trap. Bąchorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 67%, Spitting Cobras 33%.
La Cucaracha - Spitting Cobras 2:5