Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: dimii fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16600
dimii fc Capricorns
dimi tactic Tactiek wall1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 45.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Carrascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrascal passt de bal in één keer door. Caballero is nu in balbezit. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Andrysiak rent richting de bal. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru passt de bal in één keer door. Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichra met een snelle inworp. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft de bal voor. Iraheta Sanabria krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Purcaru met een snelle inworp. Maschinot rent richting de bal. Andrysiak maakt een afschuwelijke overtreding. Andrysiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimii fc 55%, Capricorns 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dimii fc - Capricorns 0:0

46e minuut.
Alburquerque komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maschinot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot passt de bal met de wreef. Villarroel is nu in balbezit. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Iraheta Sanabria schiet op doel. McGrath verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dimii fc - Capricorns 0:1

59e minuut.
Maschinot is nu in balbezit. Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak passt de bal zonder na te denken. Genç is nu in balbezit. Genç schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Iraheta Sanabria controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Thornton komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Iraheta Sanabria. Goede buitenspelval van de verdediging. Drake komt het veld opgelopen. Guşiţă komt het veld opgelopen. Trimble komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cichra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Englund onderschept slim de pass. Englund geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
García Rubio draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Alburquerque met een harde bal richting middenveld. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dimii fc 53%, Capricorns 47%.
dimii fc - Capricorns 0:1