Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Nata FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2916
Nata FC Blue Tide FC
Nippon Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.3
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Stempin rent richting de bal. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin rent richting de bal. Stempin haalt uit met een fantastische trap. Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Lemond probeert naar een medespeler te passen. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Welfering rent richting de bal. Welfering haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nata FC - Blue Tide FC 1:0

11e minuut.
Welfering is nu in balbezit. Welfering passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parsons de bal. Stempin rent richting de bal. Stempin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann met een sublieme pass. Dyer met een sublieme pass. Stempin is nu in balbezit. Stempin schiet op doel. De bal raakt de paal. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nata FC - Blue Tide FC 2:0

15e minuut.
Parsons passt de bal zonder na te denken. Stempin rent richting de bal. Roosevelt is nu in balbezit. Mann onderschept slim de pass. Mann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cornilescu met een snelle inworp. Welfering is nu in balbezit. Kina met een sublieme pass. Parsons rent richting de bal. Parsons draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Topka kopt de bal weg. Mann rent richting de bal. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann rent richting de bal. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lemond probeert naar een medespeler te passen. Crvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvelin passt de bal met de wreef. Parsons rent richting de bal. Parsons geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Upchurch speelt de bal door. Robertson rent richting de bal. Welfering rent richting de bal. Stempin is nu in balbezit. Stempin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mann heeft problemen om de bal te vangen. Parsons is nu in balbezit. Wilson begaat een overtreding. Wilson krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Parsons passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stempin de bal. Stempin passt de bal in één keer door. Welfering rent richting de bal. Welfering haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nata FC 31%, Blue Tide FC 69%.
Nata FC - Blue Tide FC 2:0

47e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons passt de bal met de wreef. Stempin rent richting de bal. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kina is nu in balbezit. Kina geeft de bal voor. Welfering rent richting de bal. Welfering haalt uit met een fantastische trap. Faulkner probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dreyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Crvelin verovert de bal door een tackle van achteren. Crvelin passt de bal zonder na te denken. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Robertson geeft de bal voor. Cornilescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornilescu passt de bal met de wreef. Stempin is nu in balbezit. Stempin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Topka met een sublieme pass. Klungelig pakt Mann de bal. Mann probeert naar een medespeler te passen. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Topka passt de bal in één keer door. Kina is nu in balbezit. Kina met een sublieme pass. Stempin rent richting de bal. Stempin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kina passt de bal in één keer door. Stempin rent richting de bal. Mann is nu in balbezit. Stempin rent richting de bal. Stempin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nata FC 25%, Blue Tide FC 75%.
Nata FC - Blue Tide FC 2:0