Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 45755
Henley Hawks FC Clover
Let`s Do It Tactiek henley
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 14
8 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.7 gemiddelde waardering 57.8
formidabel Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Tvede is nu in balbezit. Busto onderschept slim de pass. Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel. Zardan bokst de bal weg.

11e minuut.
Busto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chrapowicki de bal. Chrapowicki passt de bal met de wreef. Biner is nu in balbezit. Biner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stegaru met een sublieme pass. Patterson rent richting de bal. Patterson speelt de bal door. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio schiet op doel. Zardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taisne is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Clover 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Giannattasio de bal. Frelek rent richting de bal. Giannattasio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giannattasio krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Julián passt de bal in één keer door. Scopel geeft een hoge lob. Tvede kopt de bal weg. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Patterson passt de bal met de wreef. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru schiet op doel. Zardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Giannattasio de bal. Widerski geeft een lange en hoge pass. Gaggiano heeft problemen om de bal te vangen. Tvede is nu in balbezit. Tvede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - FC Clover 1:1

33e minuut.
Daar is Balul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balul geeft de bal voor. Biner rent richting de bal. Biner haalt uit met een fantastische trap. Lech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Biner is nu in balbezit. Pieniążek begaat een overtreding. Biner raakt geblesseerd tijdens het duel. Widerski wilt de vrije trap nemen. Lech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal in één keer door. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chrapowicki neemt de hoekschop. Taisne springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Stegaru rent richting de bal. Stegaru passt de bal met de wreef. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Zardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 48%, FC Clover 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henley Hawks - FC Clover 1:1

58e minuut.
MacGuire kopt de bal weg. Daar is Widerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widerski met een sublieme pass. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel. Lech bokst de bal weg.

69e minuut.
Scopel is nu in balbezit. Scopel passt de bal zonder na te denken. Biner rent richting de bal. Biner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Taisne passt de bal in één keer door. Deaconescu speelt de bal door. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal in één keer door. Julián bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne schiet op doel. Zardan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tvede passt de bal in één keer door. Biner is nu in balbezit. Pieniążek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieniążek krijgt een gele kaart. Biner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tvede zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner draait met de bal, schiet en ... Lech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Clover 1:2

88e minuut.
Giannattasio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciechański de bal. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel. Lech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Clover 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 44%, FC Clover 56%.
Henley Hawks - FC Clover 1:3