Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cucaracha Capricorns
3-4-3 M Tactiek wall1
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 48.8
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Cichra is nu in balbezit. Cichra passt de bal met de wreef. Polak rent richting de bal. Polak haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Capricorns 1:0

3e minuut.
Theologou is nu in balbezit. Purcaru begaat een overtreding. Theologou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theologou met een snel genomen vrije trap. Bea Jauregi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak met een sublieme pass. Theologou speelt de bal door. Cywil rent richting de bal. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Polak met een sublieme pass. Bea Jauregi heeft problemen om de bal te vangen. Bea Jauregi passt de bal in één keer door. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ... Alburquerque bokst de bal weg.

7e minuut.
Maschinot passt de bal in één keer door. Ilardi rent richting de bal. Ilardi passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel. Bąchorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cywil onderschept slim de pass. Cywil probeert naar een medespeler te passen. Polak rent richting de bal. Polak haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bea Jauregi is nu in balbezit. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil passt de bal zonder na te denken. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Polak probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bea Jauregi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buelinckx wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Capricorns 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 55%, Capricorns 45%.
La Cucaracha - Capricorns 2:0

47e minuut.
Pavlis speelt de bal door. Buelinckx is nu in balbezit. Buelinckx probeert naar een medespeler te passen. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Polak schiet op doel. Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Capricorns 3:0

48e minuut.
Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski geeft de bal voor. Bąchorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Maschinot verovert de bal door een tackle van achteren. Maschinot geeft de bal voor. Klungelig pakt Riabeyo de bal. Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bornes geeft een lange en hoge pass. Cywil kopt de bal weg. Ruczyński heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pavelescu geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Riabeyo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riabeyo krijgt een gele kaart. Iraheta Sanabria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lakić komt het veld opgelopen. Trimble komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak passt de bal met de wreef. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Polak is nu in balbezit. Polak schiet op doel. Alburquerque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Capricorns 4:0

72e minuut.
Pavlis is nu in balbezit. Pavlis geeft de bal voor. Polak is nu in balbezit. Polak haalt uit met een fantastische trap. Podgórski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alburquerque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cywil rent richting de bal. Cywil passt de bal met de wreef. Riabeyo geeft een lange en hoge pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Bąchorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Capricorns 4:1

87e minuut.
Samson rent richting de bal. Samson met een sublieme pass. Polak is nu in balbezit. Polak haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Capricorns 5:1

89e minuut.
Maschinot rent richting de bal. Maschinot passt de bal zonder na te denken. Trimble is nu in balbezit. Trimble geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 52%, Capricorns 48%.
La Cucaracha - Capricorns 5:1