Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Azteca
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5120
Aguilas son Campeones Nata FC
USA 451 :) Tactiek Nippon
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen solid


11e minuut.
Kenney passt de bal zonder na te denken. Curtis onderschept slim de pass. Belcher rent richting de bal. Belcher draait met de bal, schiet en ... Vegas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Nata FC 1:0

13e minuut.
Russell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyer. Russell raakt geblesseerd tijdens het duel. Russell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kenney rent richting de bal. Kenney geeft een hoge lob. Belcher springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hajnák rent richting de bal. Sartorio onderschept slim de pass. Sartorio speelt de bal door. Klungelig pakt Russell de bal. Russell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cornilescu kopt de bal weg. Daar is Sartorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartorio verovert de bal door een tackle van achteren. Sartorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cornilescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Nata FC 2:0

19e minuut.
Pipoca is nu in balbezit. Crvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvelin passt de bal met de wreef. Stempin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Crvelin onderschept slim de pass. Crvelin passt de bal met de wreef. Welfering bereikt de bal nog maar net als eerste. Welfering draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Hajnák onderschept slim de pass. Hajnák passt de bal in één keer door. Russell is nu in balbezit. Russell draait met de bal, schiet en ... Vegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pipoca geeft een hoge lob. Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornilescu. Cornilescu krijgt een gele kaart. Kenney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pipoca met een snel genomen vrije trap. Kenney geeft een hoge lob. Belcher maakt een snoekduik en kopt de bal. Vegas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 45%, Nata FC 55%.
Aguilas son Campeones - Nata FC 2:0

54e minuut.
Cornilescu rent richting de bal. Kenney onderschept slim de pass. Kenney probeert naar een medespeler te passen. Belcher is nu in balbezit. Belcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mann rent richting de bal. Poe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mann. Mann krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pipoca speelt de bal door. Kenney is nu in balbezit. Kenney passt de bal in één keer door. Daar is Belcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belcher schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas son Campeones - Nata FC 3:0

83e minuut.
Poe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulaski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas son Campeones 49%, Nata FC 51%.
Aguilas son Campeones - Nata FC 3:0