Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spitting Cobras Missouri City FC
442S Tactiek BBDC
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 52.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal in één keer door. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Missouri City FC 0:1

14e minuut.
Ciortea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Trýska rent richting de bal. Trýska schiet op doel. Watras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Basten neemt de hoekschop. Trýska springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kvac passt de bal in één keer door. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Gryglak is nu in balbezit. Gryglak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spitting Cobras - Missouri City FC 1:1

20e minuut.
Ilev geeft een lange en hoge pass. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos rent richting de bal. Gallice onderschept slim de pass. Gallice schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De Ornelas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal zonder na te denken. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Missouri City FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 55%, Missouri City FC 45%.
Spitting Cobras - Missouri City FC 1:2

49e minuut.
De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Peláez met een sublieme pass. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft een lange en hoge pass. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Stefanescu-Prodanovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - Missouri City FC 1:3

53e minuut.
Watras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ilev de bal onder controle te krijgen. Ciortea probeert naar een medespeler te passen. Kvac is nu in balbezit. Kvac speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ciortea passt de bal in één keer door. Daar is Gryglak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryglak passt de bal zonder na te denken. Trýska heeft problemen om de bal te vangen. Trýska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gallice is nu in balbezit. Panopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Panopoulos passt de bal met de wreef. Gryglak rent richting de bal. Gryglak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Watras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trýska rent richting de bal. Watras begaat een overtreding. Watras krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Stuchlý met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal met de wreef. Gallice heeft problemen om de bal te vangen. Gallice draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Trapani is nu in balbezit. Trapani geeft de bal voor. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice verovert de bal door een tackle van achteren. Gallice schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 41%, Missouri City FC 59%.
Spitting Cobras - Missouri City FC 1:3