Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cucaracha Henley Hawks
3-4-3 M Tactiek 442
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Polak passt de bal met de wreef. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Neubeck probeert naar een medespeler te passen. Giannattasio is nu in balbezit. Bornes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giannattasio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deaconescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Ciechański met een sublieme pass. Patterson met een sublieme pass. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giannattasio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ciechański kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Theologou de bal onder controle te krijgen. Patterson is nu in balbezit. Patterson geeft de bal voor. Taisne krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

19e minuut.
Samson passt de bal zonder na te denken. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taisne de bal. Taisne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Henley Hawks 0:1

21e minuut.
Cywil probeert de bal aan de voet te houden. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ruczyński kopt de bal weg. Deaconescu heeft problemen om de bal te vangen. Polak met een sublieme pass. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pavlis heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio verovert de bal door een tackle van achteren. Giannattasio speelt de bal door. Taisne heeft problemen om de bal te vangen. Taisne draait met de bal, schiet en ... Bąchorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Theologou passt de bal met de wreef. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak passt de bal zonder na te denken. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Lech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cywil heeft problemen om de bal te vangen. Busto probeert naar een medespeler te passen. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki speelt de bal door. Neubeck geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giannattasio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bornes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Henley Hawks 0:2

38e minuut.
Ruczyński rent richting de bal. Ruczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Busto met de inworp. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 65%, Henley Hawks 35%.
La Cucaracha - Henley Hawks 0:2

52e minuut.
Bąchorek met een sublieme pass. Sinclaire kan de bal niet met de borst controleren. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Henley Hawks 1:2

57e minuut.
Neubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologou geeft een hoge lob. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Cucaracha - Henley Hawks 2:2

59e minuut.
Buelinckx passt de bal met de wreef. Polak rent richting de bal. Polak met een sublieme pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Stegaru komt het veld opgelopen. Szerszeń komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Neubeck kopt de bal weg. Klungelig pakt Stegaru de bal. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru verovert de bal door een tackle van achteren. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrapowicki met een snelle inworp. Busto is nu in balbezit. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Busto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bornes de bal. Neubeck met een sublieme pass. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Bąchorek bokst de bal weg.

72e minuut.
Theologou heeft problemen om de bal te vangen. Theologou met een sublieme pass. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Lech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Samson bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson geeft een lange en hoge pass. Polak kopt de bal weg. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ruczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Stegaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Polak is nu in balbezit. Polak passt de bal met de wreef. Cywil rent richting de bal. Cywil schiet op doel. Lech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Henley Hawks 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 50%, Henley Hawks 50%.
La Cucaracha - Henley Hawks 3:2