Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tide FC Capricorns
Normal Tactiek wall1
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 44.4
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Pavelescu geeft de bal voor. Robertson kopt de bal weg. Cărămidaru met een sublieme pass. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:1

7e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:2

8e minuut.
Maschinot haalt uit met een fantastische trap. Kish met een sublieme pass. Ilardi kopt de bal weg. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:3

13e minuut.
Dreyfus is nu in balbezit. Pavelescu geeft een hoge lob. Dreyfus probeert de bal aan de voet te houden. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cichra met de inworp. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft de bal voor. Iraheta Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Kish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:4

20e minuut.
Purcaru kopt de bal weg. Maschinot is nu in balbezit. Maschinot passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Caballero probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu met een sublieme pass. Magowski rent richting de bal. Magowski geeft een hoge lob. Iraheta Sanabria krijgt zijn hoofd ertegen. Kish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:5

26e minuut.
Maschinot passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria passt de bal zonder na te denken. Daar is Maschinot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maschinot draait met de bal, schiet en ... Kish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:6

27e minuut.
Pattison passt de bal met de wreef. Lemond speelt de bal door. Faulkner heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cărămidaru met een sublieme pass. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu geeft de bal voor. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:7

31e minuut.
Maschinot geeft een lange en hoge pass. Kish probeert naar een medespeler te passen. Maschinot met een sublieme pass. Iraheta Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:8

39e minuut.
Robertson geeft een lange en hoge pass. Cichra is nu in balbezit. Pattison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pattison krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch speelt de bal door. Klungelig pakt Iraheta Sanabria de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel. Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tide FC 79%, Capricorns 21%.
Blue Tide FC - Capricorns 0:9

46e minuut.
Pennese komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pavelescu geeft een lange en hoge pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru met een sublieme pass. Daar is Iraheta Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Faulkner geeft de bal voor. Purcaru probeert de bal aan de voet te houden. Purcaru geeft de bal voor. Ilardi heeft problemen om de bal te vangen. Ilardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Purcaru passt de bal zonder na te denken. Podgórski geeft een lange en hoge pass. Iraheta Sanabria kopt de bal weg. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lakić komt het veld opgelopen. Trimble komt het veld opgelopen. Kish trapt de bal weg. Maschinot kopt de bal weg. Iraheta Sanabria probeert de bal met de borst te controleren. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:10

57e minuut.
Pattison probeert naar een medespeler te passen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot haalt uit met een fantastische trap. Kish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:11

59e minuut.
Maschinot met een sublieme pass. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson begaat een overtreding. Robertson krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Maschinot kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iraheta Sanabria de bal onder controle te krijgen. Robertson rent richting de bal. Iraheta Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Iraheta Sanabria schiet op doel. De bal raakt de paal. Maschinot geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel. Kish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Doeltrap. Kish trapt de bal weg. Maschinot kopt de bal weg. Iraheta Sanabria heeft problemen om de bal te vangen. Iraheta Sanabria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Doeltrap. Kubatov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thornton komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trimble zal de hoekschop nemen. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru passt de bal in één keer door. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Iraheta Sanabria schiet op doel. Kish bokst de bal weg. Daar is Lakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić geeft de bal voor. Roosevelt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Cărămidaru kopt de bal weg. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel. Faulkner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trimble zal de hoekschop nemen. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Iraheta Sanabria draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić passt de bal zonder na te denken. Daar is Iraheta Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraheta Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Trimble is nu in balbezit. Trimble passt de bal met de wreef. Iraheta Sanabria is nu in balbezit. Maschinot rent richting de bal. Maschinot schiet op doel. Kish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Capricorns 0:12

88e minuut.
Lakić passt de bal met de wreef. Magowski rent richting de bal. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraheta Sanabria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tide FC 88%, Capricorns 12%.
Blue Tide FC - Capricorns 0:12