Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: Nata FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3097
Nata FC dimii fc
Nippon Tactiek dimi tactic
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Merello is nu in balbezit. Merello passt de bal zonder na te denken. Dyer rent richting de bal. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç draait met de bal, schiet en ... Vegas bokst de bal weg.

7e minuut.
Englund kopt de bal weg. Hajnák rent richting de bal. Hajnák passt de bal met de wreef. Daar is Genç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysiak geeft een hoge lob. Vegas bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is García Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rubio schiet op doel. Andrysiak is nu in balbezit. Andrysiak geeft een hoge lob. García Rubio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Genç speelt de bal door. García Rubio is nu in balbezit. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rubio onderschept slim de pass. García Rubio schiet op doel. Vegas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Curtis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nata FC - dimii fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nata FC 53%, dimii fc 47%.
Nata FC - dimii fc 0:1

49e minuut.
Curtis geeft de bal voor. Englund controleert de bal met de borst. Mann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mann krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Villarroel is nu in balbezit. Stempin onderschept slim de pass. Stempin speelt de bal door. Welfering is nu in balbezit. Welfering schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Curtis kopt de bal weg. García Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Cornilescu rent richting de bal. García Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. García Rubio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Tasman probeert naar een medespeler te passen. Welfering is nu in balbezit. Stempin rent richting de bal. Stempin draait met de bal, schiet en ... McGrath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nata FC - dimii fc 1:1

89e minuut.
Grupiński is nu in balbezit. Crvelin onderschept slim de pass. Crvelin probeert naar een medespeler te passen. Stempin is nu in balbezit. Stempin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nata FC 42%, dimii fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nata FC - dimii fc 1:1