Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30679
Ggrass AEK Chios
P23 Tactiek F
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 58.4
adequate Schieten very good
good Passen solid
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Majkut probeert naar een medespeler te passen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình speelt de bal door. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski geeft een hoge lob. Suominen geeft een hoge lob. Rantakallio krijgt zijn hoofd ertegen. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Więckowski met een sublieme pass. Kanyan geeft een hoge lob. Rantakallio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:1

8e minuut.
Majkut passt de bal met de wreef. Bùi Bình rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fudayl. Fudayl krijgt een gele kaart. Bùi Bình is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rantakallio maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:2

11e minuut.
McGraw rent richting de bal. Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut met een sublieme pass. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. McGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels speelt de bal door. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
McGuire rent richting de bal. Rantakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakallio speelt de bal door. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:3

18e minuut.
Suominen probeert naar een medespeler te passen. Stempels is nu in balbezit. Stempels passt de bal in één keer door. Daar is Rantakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:4

21e minuut.
Suwak met de inworp. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio speelt de bal door. Stempels rent richting de bal. Stempels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
McGraw kopt de bal weg. Bùi Bình is nu in balbezit. Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl geeft de bal voor. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stempels verovert de bal door een tackle van achteren. Stempels speelt de bal door. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. McGuire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Bùi Bình heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Stempels heeft problemen om de bal te vangen. Stempels geeft de bal voor. Rantakallio maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Suominen kopt de bal weg. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McGuire de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:5

41e minuut.
Suwak geeft een lange en hoge pass. Rantakallio kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolton de bal. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 67%, AEK Chios 33%.
Ggrass - AEK Chios 0:5

51e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Kanyan geeft een hoge lob. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:6

54e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski geeft een hoge lob. Suwak kopt de bal weg. Rantakallio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Szczygielski kopt de bal weg. Fox met een sublieme pass. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan haalt uit met een fantastische trap. Rantakallio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fox heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek passt de bal in één keer door. McGraw bereikt de bal nog maar net als eerste. McGraw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Suominen is nu in balbezit. Suominen passt de bal in één keer door. Stempels met een sublieme pass. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Suominen geeft een lange en hoge pass. Rantakallio kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczygielski de bal. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rantakallio controleert de bal met de borst. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:7

70e minuut.
Nemrava kopt de bal weg. Stempels met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilkinson de bal. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nemrava passt de bal in één keer door. Stempels rent richting de bal. Stempels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rantakallio de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Rantakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak geeft een hoge lob. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Suominen kopt de bal weg. Rantakallio heeft problemen om de bal te vangen. Wilkinson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rantakallio raakt geblesseerd tijdens het duel. Bùi Bình legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:8

85e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Vujević bokst de bal weg. Bùi Bình rent richting de bal. Bùi Bình schiet op doel. Vujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - AEK Chios 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 71%, AEK Chios 29%.
Ggrass - AEK Chios 0:9