Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Real Madrid Sv
cio_ctd_rw Tactiek X
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
34 gemiddelde waardering 29
matig Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Iţic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dhur rent richting de bal. Dhur geeft een hoge lob. Bogdán heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 1:0

28e minuut.
Daar is Iţic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iţic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wichert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Amsterdamski met de inworp. Dhur is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ťopek. Ťopek krijgt een gele kaart. Dhur raakt geblesseerd tijdens het duel. Dhur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Meersman heeft problemen om de bal te vangen. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap. Doncu bokst de bal weg.

31e minuut.
Wałęsa rent richting de bal. Dhur is nu in balbezit. Dhur passt de bal met de wreef. Iţic is nu in balbezit. Iţic geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Iţic rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iţic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bogdán krijgt zijn hoofd ertegen. Doncu bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Iţic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic geeft een lange en hoge pass. Wichert kopt de bal weg. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 43%, Real Madrid Sv 57%.
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 1:0

47e minuut.
Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amsterdamski krijgt een gele kaart. Iţic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wichert neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 35%, Real Madrid Sv 65%.
FC Ciomocio - Real Madrid Sv 2:0