Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Team Harris FC
cio_ctd_rw Tactiek 433 - N
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
34.7 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Laranjeira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kożukar de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selolwane. Selolwane krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Selolwane speelt de bal door. Valomäki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Valomäki geeft de bal voor. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka geeft de bal voor. Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dhur geeft de bal voor. Wichert kopt de bal weg. Klungelig pakt Abramowski de bal. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wichert rent richting de bal. Wichert met een sublieme pass. Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een lange en hoge pass. Kramski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Team Harris FC 1:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Bogdán rent richting de bal. Bogdán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 57%, Team Harris FC 43%.
FC Ciomocio - Team Harris FC 1:0

49e minuut.
Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur onderschept slim de pass. Dhur passt de bal in één keer door. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert schiet op doel. Carlstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Team Harris FC 2:0

61e minuut.
Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur geeft een lange en hoge pass. Wichert rent richting de bal. Wichert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Team Harris FC 3:0

65e minuut.
Inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Abramowski heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selolwane met een snelle inworp. Dhur geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft een hoge lob. Inworp. Selolwane met een snelle inworp. Dhur geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 44%, Team Harris FC 56%.
FC Ciomocio - Team Harris FC 3:0