Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11741
nyU AEK Chios
442 Tactiek F
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Nemrava is nu in balbezit. Nemrava geeft de bal voor. Daar is Rantakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AEK Chios 0:1

16e minuut.
Pawlis onderschept slim de pass. Pawlis passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga geeft een hoge lob. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak bokst de bal weg. Batty rent richting de bal. Batty draait met de bal, schiet en ... Szymczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - AEK Chios 1:1

18e minuut.
Penadinho geeft de bal voor. Vanderheyden kopt de bal weg. Pinzani rent richting de bal. Pinzani passt de bal met de wreef. Batty heeft problemen om de bal te vangen. Szymczak bokst de bal weg. Batty bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - AEK Chios 2:1

21e minuut.
Neculau kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stempels geeft een lange en hoge pass. Penadinho kopt de bal weg. Gąbka bokst de bal weg. Bùi Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penadinho onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Suominen passt de bal in één keer door. Penadinho met een sublieme pass. Nemrava rent richting de bal. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Suwak speelt de bal door. Stempels rent richting de bal. Stempels passt de bal zonder na te denken. Bùi Bình is nu in balbezit. Bùi Bình schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pin is nu in balbezit. Pin geeft een hoge lob. Batty kopt de bal weg. Pinzani heeft problemen om de bal te vangen. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Szymczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pawlis met een sublieme pass. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak begaat een overtreding. Suwak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 61%, AEK Chios 39%.
nyU - AEK Chios 2:1

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Neculau geeft de bal voor. Inworp. Suwak met een snelle inworp. Stempels is nu in balbezit. Stempels geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pin geeft een lange en hoge pass. Nemrava kopt de bal weg. Stempels met een sublieme pass. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kanyan rent richting de bal. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Stempels met een sublieme pass. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - AEK Chios 2:2

62e minuut.
Pawlis rent richting de bal. Bùi Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Stempels met een sublieme pass. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Marka kopt de bal weg. Varga rent richting de bal. Stempels begaat een overtreding. Stempels krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kanyan kan de bal niet met de borst controleren. Kanyan geeft een lange en hoge pass. Penadinho probeert de bal met de borst te controleren. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Bình onderschept slim de pass. Bùi Bình passt de bal zonder na te denken. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Suominen kopt de bal weg. Suwak rent richting de bal. Fernandes maakt een afschuwelijke overtreding. Fernandes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 70%, AEK Chios 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nyU - AEK Chios 2:2