Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T Ggrass
352use Tactiek P23
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten very good
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


3e minuut.
Fudayl passt de bal zonder na te denken. Thompson geeft een lange en hoge pass. Daar is Blackman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGraw rent richting de bal. McGraw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal in één keer door. Whitsitt rent richting de bal. Scotti rent richting de bal. Scotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Njeguš is nu in balbezit. Njeguš speelt de bal door. Szczygielski is nu in balbezit. Nelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nelsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Scotti passt de bal zonder na te denken. Fudayl geeft een hoge lob. Whitsitt rent richting de bal. McGraw is nu in balbezit. McGraw draait met de bal, schiet en ... Nixon bokst de bal weg. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Ggrass 0:1

26e minuut.
Whitsitt rent richting de bal. Geszczyński rent richting de bal. Whitsitt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Whitsitt krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Geszczyński met een sublieme pass. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Whitsitt de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Fudayl passt de bal zonder na te denken. Whitsitt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fudayl zal de hoekschop nemen. Whitsitt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 70%, Ggrass 30%.
Dinamo T - Ggrass 0:1

47e minuut.
Wymeersch speelt de bal door. Fudayl rent richting de bal. Fudayl geeft de bal voor. McGraw krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. Daar is Abren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Ggrass 0:2

54e minuut.
Scotti met een sublieme pass. Fudayl rent richting de bal. Fudayl passt de bal met de wreef. McGraw is nu in balbezit. McGraw haalt uit met een fantastische trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Thompson passt de bal zonder na te denken. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt passt de bal in één keer door. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kılıç heeft problemen om de bal te vangen. McGraw bereikt de bal nog maar net als eerste. McGraw passt de bal in één keer door. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Blackman geeft de bal voor. Inworp. Wymeersch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Thompson passt de bal met de wreef. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal zonder na te denken. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nixon trapt de bal weg. Wymeersch kopt de bal weg. Klungelig pakt Whitsitt de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Ggrass 0:3

83e minuut.
Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch geeft de bal voor. Daar is McGraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson rent richting de bal. Thompson geeft een hoge lob. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 69%, Ggrass 31%.
Dinamo T - Ggrass 0:3