Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19100
Dragon FC Ciomocio
Main Tactiek cio_ctd_rw
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 35.8
solide Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Ion probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena bokst de bal weg.

5e minuut.
Kalenyan heeft problemen om de bal te vangen. Porrone is nu in balbezit. Dhur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dhur krijgt een gele kaart. Porrone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalenyan wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Wichert rent richting de bal. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Bogdán schiet op doel. Pranagal probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Selolwane neemt de hoekschop. Bogdán maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dhur is nu in balbezit. Kalenyan is nu in balbezit. Dhur onderschept slim de pass. Dhur geeft een lange en hoge pass. Wichert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Porrone kan de bal niet met de borst controleren. Edison is nu in balbezit. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Guarrotxena met een harde bal richting middenveld. Selolwane speelt de bal door. Bogdán rent richting de bal. Bogdán schiet op doel. Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dhur passt de bal in één keer door. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Olimpo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oinopolidis bokst de bal weg.

40e minuut.
Edison is nu in balbezit. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery passt de bal in één keer door. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 43%, FC Ciomocio 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon - FC Ciomocio 0:0

46e minuut.
Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porrone. Porrone krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Barbery passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Edison met de inworp. Barbery is nu in balbezit. Barbery geeft een lange en hoge pass. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft de bal voor. Guarrotxena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dolgheico verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgheico passt de bal zonder na te denken. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Adkins geeft een hoge lob. Bogdán kan de bal niet met de borst controleren. Bogdán speelt de bal door. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dolgheico onderschept slim de pass. Porrone speelt de bal door. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel. Guarrotxena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - FC Ciomocio 1:0

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Iţic de bal onder controle te krijgen. Iţic passt de bal met de wreef. Dhur probeert naar een medespeler te passen. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dolgheico verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgheico probeert naar een medespeler te passen. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel. Guarrotxena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - FC Ciomocio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 35%, FC Ciomocio 65%.
Dragon - FC Ciomocio 2:0