Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: NJ United Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2780
NJ United Noah Cat
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lambot verovert de bal door een tackle van achteren. Devlin rent richting de bal. Sorek rent richting de bal. Devlin rent richting de bal. Devlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Slagle geeft een lange en hoge pass. Lambot kopt de bal weg. Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooten schiet op doel. Vaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Devlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Trullen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Devlin raakt geblesseerd tijdens het duel. McGlone met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Riddle de bal. Bowden rent richting de bal. Bowden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Drake is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambot. Drake is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drake zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Caray met een harde bal richting middenveld. Riddle kopt de bal weg. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden schiet op doel. Humphries probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Holzleithner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piazza probeert naar een medespeler te passen. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel. Vaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bowden rent richting de bal. Devlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bowden onderschept slim de pass. Bowden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Drake passt de bal met de wreef. Devlin rent richting de bal. Devlin passt de bal in één keer door. Bowden rent richting de bal. Bowden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJ United 38%, Noah Cat 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NJ United - Noah Cat 0:0

53e minuut.
Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Devlin onderschept slim de pass. Lambot geeft een lange en hoge pass. Wooten is nu in balbezit. Wooten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
McGlone probeert naar een medespeler te passen. Bowden is nu in balbezit. Sorek maakt een afschuwelijke overtreding. Sorek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dean onderschept slim de pass. Dean probeert naar een medespeler te passen. Burgin heeft problemen om de bal te vangen. Wooten rent richting de bal. Wooten draait met de bal, schiet en ... Vaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wooten bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drake. Wooten raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Burgin de bal. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burgin rent richting de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Devlin is nu in balbezit. Holzleithner begaat een overtreding. Devlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drake met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Parizotto de bal. Bowden is nu in balbezit. Bowden draait met de bal, schiet en ... Parizotto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NJ United 61%, Noah Cat 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NJ United - Noah Cat 0:0