Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara Rocket Crew
433 Tactiek pole 6 dip
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 30.4
adequate Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Călin de bal onder controle te krijgen. Fanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel is nu in balbezit. Fanaras rent richting de bal. Fanaras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński passt de bal zonder na te denken. Daar is Shelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metea is nu in balbezit. Metea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Quaranta met een snelle inworp. Hodge is nu in balbezit. Dore begaat een overtreding. Dore krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Quaranta met een sublieme pass. Fanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanaras passt de bal met de wreef. Hemple is nu in balbezit. Hemple draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Călin speelt de bal door. Siudziński is nu in balbezit. Siudziński passt de bal zonder na te denken. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 47%, Rocket Crew 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.D. Union Lara - Rocket Crew 0:0

53e minuut.
Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński haalt uit met een fantastische trap. Metea rent richting de bal. Metea geeft de bal voor. Depp probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Magee heeft problemen om de bal te vangen. Dore rent richting de bal. Fanaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanaras haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Rocket Crew 0:1

61e minuut.
Quaranta met de inworp. Călin is nu in balbezit. Dore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dore krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Călin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magee met een snel genomen vrije trap. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnáudez schiet op doel. Cummins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Depp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo met een snelle inworp. Klungelig pakt Siudziński de bal. Siudziński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sirotek met een snelle inworp. Metea rent richting de bal. Metea speelt de bal door. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.D. Union Lara - Rocket Crew 1:1

86e minuut.
Depp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siudziński is nu in balbezit. Siudziński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stone trapt de bal weg van het doel. Călin kopt de bal weg. Quaranta speelt de bal door. Daar is Fanaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 42%, Rocket Crew 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.D. Union Lara - Rocket Crew 1:1