Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Seimborg FC
532 Tactiek Seimborg FC
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Nalewkowicz met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Lino passt de bal zonder na te denken. Kókai is nu in balbezit. Kókai schiet op doel. İsgəndərli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Branan is nu in balbezit. Branan geeft de bal voor. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Seimborg FC 1:0

10e minuut.
Dias de Luta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nalewkowicz geeft een lange en hoge pass. Lino kopt de bal weg. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Talik rent richting de bal. Talik geeft een hoge lob. Kókai kopt de bal weg. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paszczyszyn schiet op doel. Cotecchia met een sublieme pass. Gawinecki kopt de bal weg. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Camuñas passt de bal zonder na te denken. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Talik geeft een hoge lob. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino passt de bal zonder na te denken. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megara FC - Seimborg FC 1:1

37e minuut.
Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter speelt de bal door. Camuñas probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tosobu rent richting de bal. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Silber speelt de bal door. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Paszczyszyn springt en kopt de bal. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 43%, Seimborg FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - Seimborg FC 1:1

52e minuut.
Branan geeft de bal voor. Saberhagen rent richting de bal. Saberhagen speelt de bal door. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pikulec geeft een lange en hoge pass. Paszczyszyn kopt de bal weg. Tracz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Lino passt de bal in één keer door. Kókai rent richting de bal. Talpăiute tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talpăiute krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tosobu met een sublieme pass. Kókai rent richting de bal. Kókai geeft de bal voor. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tello komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Paszczyszyn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schlageter de bal. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Sinevich geeft een lange en hoge pass. Tello is nu in balbezit. Lino onderschept slim de pass. Lino schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Camuñas de bal. Camuñas geeft een hoge lob. Silber rent richting de bal. Schlageter rent richting de bal. Schlageter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schlageter onderschept slim de pass. Schlageter passt de bal met de wreef. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ponti de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gawinecki kopt de bal weg. Paszczyszyn is nu in balbezit. Ponti is nu in balbezit. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 35%, Seimborg FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - Seimborg FC 1:1