Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Universitario FC
A TEAM UNV 2W Tactiek 442
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 47.1
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
De La Peña met een sublieme pass. Mäekivi rent richting de bal. Mäekivi passt de bal in één keer door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Slavkovski probeert naar een medespeler te passen. Borczuch rent richting de bal. Borczuch speelt de bal door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Karalus kopt de bal weg. Daar is Grover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borczuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Borczuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zsebe heeft problemen om de bal te vangen. Zsebe speelt de bal door. Niewczas speelt de bal door. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Merkiewski rent richting de bal. Grover verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán begaat een overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Merkiewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riemel komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Zsebe passt de bal met de wreef. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal in één keer door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Borczuch rent richting de bal. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een hoge lob. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Piqueras komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe rent richting de bal. Zsebe met een sublieme pass. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zsebe haalt uit met een fantastische trap. Kecker probeert naar een medespeler te passen. Łagódka kopt de bal weg. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Guzmán geeft een lange en hoge pass. Bacco speelt de bal door. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... Kecker probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Balaguer geeft een hoge lob. Niewczas rent richting de bal. Niewczas passt de bal met de wreef. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Grover verovert de bal door een tackle van achteren. Grover passt de bal in één keer door. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Universitario FC 1:0

39e minuut.
Gaivota is nu in balbezit. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Bacco rent richting de bal. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 46%, Universitario FC 54%.
Monstarrs - Universitario FC 1:0

46e minuut.
Slavkovski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Funke komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas passt de bal in één keer door. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gaivota speelt de bal door. Guglielmone speelt de bal door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monstarrs - Universitario FC 1:1

60e minuut.
Iwaniuk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bogdan met een sublieme pass. Zsebe rent richting de bal. Zsebe speelt de bal door. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt De La Peña de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bacco geeft de bal voor. Daar is Althof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Universitario FC 2:1

87e minuut.
Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 40%, Universitario FC 60%.
Monstarrs - Universitario FC 2:1