Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral Wayne Rockets
1 Attack Tactiek big b
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Hobai met een snelle inworp. Sutter is nu in balbezit. Qasımoğlu is nu in balbezit. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrabie kopt de bal weg. Ugalde is nu in balbezit. Met opzet legt Villalba zijn tegenspeler op de grond. Villalba krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Van Sam geeft een hoge lob. Inworp. Hobai met een snelle inworp. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Molano kopt de bal weg. Qasımoğlu met een sublieme pass. Marčetić geeft een hoge lob. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Sutter onderschept slim de pass. Manolou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrabie. Vrabie krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Hobai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutter is nu in balbezit. Sutter geeft een lange en hoge pass. Głąbiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Wayne Rockets 1:0

34e minuut.
Qasımoğlu geeft een lange en hoge pass. Pandelescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hobai met een snelle inworp. Qasımoğlu geeft een hoge lob. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 44%, Wayne Rockets 56%.
Team Cape Coral - Wayne Rockets 1:0

46e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Marčetić passt de bal zonder na te denken. Hobai met een sublieme pass. Van Sam is nu in balbezit. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Qasımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kuczen is nu in balbezit. Kuczen geeft de bal voor. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hobai zal de hoekschop nemen. Głąbiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Adams kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Molano met een sublieme pass. Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger schiet op doel. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton geeft een lange en hoge pass. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 55%, Wayne Rockets 45%.
Team Cape Coral - Wayne Rockets 1:0