Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Team Cape Coral
big b Tactiek 1 Attack
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Marčetić met een sublieme pass. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie passt de bal in één keer door. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Eisenhower passt de bal met de wreef. Durden rent richting de bal. Durden speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Eisenhower speelt de bal door. Marčetić rent richting de bal. Marčetić geeft een hoge lob. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Durden met een snelle inworp. Adams geeft een lange en hoge pass. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 1:0

22e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Utley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter onderschept slim de pass. Sutter probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Van Sam rent richting de bal. Van Sam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hobai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tarantowicz probeert de bal aan de voet te houden. Walton speelt de bal door. Ugalde rent richting de bal. Villalba onderschept slim de pass. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Adams is nu in balbezit. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Team Cape Coral 2:0

43e minuut.
Utley heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam onderschept slim de pass. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter schiet op doel. Tomašák bokst de bal weg. Inworp. Traeger komt het veld opgelopen. Hobai met de inworp. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 52%, Team Cape Coral 48%.
Wayne Rockets - Team Cape Coral 2:0

50e minuut.
Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monk geeft de bal voor. Villalba maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyeri bokst de bal weg.

52e minuut.
Leonino geeft een hoge lob. Hobai geeft een lange en hoge pass. Van Sam kopt de bal weg. Klungelig pakt Leonino de bal. Leonino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Durden rent richting de bal. Durden geeft de bal voor. Molano controleert de bal met de borst. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Hobai met een snelle inworp. Klungelig pakt Sutter de bal. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Utley de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leonino neemt de hoekschop. Hobai heeft problemen om de bal te vangen. Hobai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Durden is nu in balbezit. Durden geeft de bal voor. Villalba rent richting de bal. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter rent richting de bal. Utley speelt de bal door. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pandelescu geeft de bal voor. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Tomašák bokst de bal weg.

89e minuut.
Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarantowicz. Tarantowicz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Marčetić geeft een hoge lob. Inworp. Walton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 52%, Team Cape Coral 48%.
Wayne Rockets - Team Cape Coral 2:0