Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: albut Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3098
albut bootlickers
523 Tactiek Attack
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.9 gemiddelde waardering 42.8
adequate Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is McMahan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seikaly de bal. Seikaly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dreyfus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mills rent richting de bal. Dreyfus met een sublieme pass. Pierce probeert naar een medespeler te passen. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Perry haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uribe de bal onder controle te krijgen. Mills kopt de bal weg. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pierce geeft een hoge lob. Klein heeft problemen om de bal te vangen. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler draait met de bal, schiet en ... Coggins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 0:1

16e minuut.
Conway passt de bal zonder na te denken. Tyler geeft een hoge lob. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 0:2

20e minuut.
Bonseu rent richting de bal. Seikaly onderschept slim de pass. McMahan rent richting de bal. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Knott rent richting de bal. Knott met een sublieme pass. Daar is Losio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losio schiet op doel. Dani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 1:2

25e minuut.
Knott passt de bal met de wreef. Losio is nu in balbezit. Losio draait met de bal, schiet en ... Dani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Storey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
albut - bootlickers 2:2

29e minuut.
Dreyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Dreyfus probeert naar een medespeler te passen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Divine de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly met een sublieme pass. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein geeft een hoge lob. Tyler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Seikaly onderschept slim de pass. Seikaly passt de bal in één keer door. Perry speelt de bal door. Daar is Tyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyler haalt uit met een fantastische trap. Coggins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 2:3

38e minuut.
Seikaly rent richting de bal. Seikaly geeft een lange en hoge pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce verovert de bal door een tackle van achteren. Pierce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 2:4

41e minuut.
Divine geeft de bal voor. Perry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyler rent richting de bal. Tyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 2:5

44e minuut.
Inworp. Conway met een snelle inworp. Klungelig pakt Klein de bal. Klein geeft een lange en hoge pass. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pierce zal de hoekschop nemen. Tyler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albut 76%, bootlickers 24%.
albut - bootlickers 2:5

49e minuut.
Pierce is nu in balbezit. Pierce met een sublieme pass. Tyler rent richting de bal. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. Coggins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perry rent richting de bal. Perry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal. McMahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway is nu in balbezit. Conway geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 2:6

57e minuut.
Perry geeft een lange en hoge pass. Klein rent richting de bal. Klein geeft de bal voor. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 2:7

59e minuut.
Pierce geeft een lange en hoge pass. Klein kopt de bal weg. Bonseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus onderschept slim de pass. Dreyfus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Mills is nu in balbezit. Pierce verovert de bal door een tackle van achteren. Pierce geeft een lange en hoge pass. Castilla kopt de bal weg. Pierce speelt de bal door. Coggins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tyler rent richting de bal. Tyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - bootlickers 2:8

79e minuut.
Divine is nu in balbezit. Seikaly onderschept slim de pass. Castilla rent richting de bal. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bodner probeert naar een medespeler te passen. Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus geeft een hoge lob. Tyler rent richting de bal. Tyler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tyler is nu in balbezit. Tyler draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahan verovert de bal door een tackle van achteren. McMahan speelt de bal door. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albut 60%, bootlickers 40%.
albut - bootlickers 2:8