Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Marauders FC
big b Tactiek 3-5-2 Var1
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 48.9
very good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Tylikowski geeft een hoge lob. Pandelescu kopt de bal weg. Inworp. Hamilton met een snelle inworp. Tulus geeft een lange en hoge pass. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joneѕ controleert de bal met de borst. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Marauders FC 0:1

8e minuut.
Adams met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durden krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Adams met een sublieme pass. Villalba is nu in balbezit. Eisenhower is nu in balbezit. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Durden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De Page kan de bal niet met de borst controleren. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayne Rockets - Marauders FC 1:1

28e minuut.
Tulus rent richting de bal. Pandelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tulus raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Joneѕ neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Marauders FC 1:2

33e minuut.
De Page rent richting de bal. De Page passt de bal met de wreef. Maryška speelt de bal door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tomašák met een sublieme pass. Đình Văn kopt de bal weg. Daar is Utley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Durden heeft problemen om de bal te vangen. Durden speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal in één keer door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel. Mierzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayne Rockets - Marauders FC 2:2

40e minuut.
Đình Văn probeert de bal met de borst te controleren. Adams is nu in balbezit. Tylikowski begaat een overtreding. Adams raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Adams kan niet meer verder spelen. Traeger komt het veld opgelopen. Monk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pandelescu rent richting de bal. Tulus onderschept slim de pass. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Đình Văn is nu in balbezit. Eisenhower verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenhower geeft een hoge lob. Daar is Traeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traeger schiet op doel. De bal raakt de paal. Mierzeja bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 56%, Marauders FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wayne Rockets - Marauders FC 2:2

46e minuut.
Tulus passt de bal in één keer door. Maryška bereikt de bal nog maar net als eerste. Maryška passt de bal met de wreef. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Heaps onderschept slim de pass. Heaps speelt de bal door. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Mierzeja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Traeger rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Joneѕ passt de bal in één keer door. Daar is Singh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singh probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Tomašák bokst de bal weg.

60e minuut.
Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower geeft een lange en hoge pass. Daar is Przystał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger rent richting de bal. Mierzeja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Đình Văn rent richting de bal. Traeger onderschept slim de pass. Traeger passt de bal met de wreef. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Đình Văn heeft problemen om de bal te vangen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Utley rent richting de bal. Tulus onderschept slim de pass. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Eisenhower met een sublieme pass. Przystał rent richting de bal. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Mierzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Marauders FC 3:2

74e minuut.
De Page passt de bal met de wreef. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ passt de bal in één keer door. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Maryška probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ passt de bal in één keer door. Singh rent richting de bal. Singh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Hamilton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandelescu rent richting de bal. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus draait met de bal, schiet en ... Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hamilton geeft de bal voor. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk geeft een hoge lob. Tylikowski kopt de bal weg. Hamilton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Joneѕ passt de bal zonder na te denken. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus passt de bal zonder na te denken. Singh rent richting de bal. Singh draait met de bal, schiet en ... Tomašák bokst de bal weg.

88e minuut.
Maryška passt de bal zonder na te denken. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joneѕ met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Heaps kopt de bal weg. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden met een sublieme pass. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 51%, Marauders FC 49%.
Wayne Rockets - Marauders FC 3:2