Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Wayne Rockets
3-5-2 Var1 Tactiek big b
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten solid
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Strik kopt de bal weg. Monk probeert naar een medespeler te passen. Strik rent richting de bal. Strik geeft de bal voor. Joneѕ krijgt zijn hoofd ertegen. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Đình Văn passt de bal met de wreef. Skenderov rent richting de bal. Skenderov met een sublieme pass. Singh rent richting de bal. Singh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maryška is nu in balbezit. Skenderov rent richting de bal. Skenderov geeft de bal voor. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Sam rent richting de bal. Joneѕ verovert de bal door een tackle van achteren. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 2:0

19e minuut.
Singh probeert de bal aan de voet te houden. Đình Văn kopt de bal weg. Klungelig pakt Pandelescu de bal. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Durden geeft een lange en hoge pass. Daar is Holmedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Mierzeja bokst de bal weg.

31e minuut.
Skenderov is nu in balbezit. Skenderov speelt de bal door. Singh is nu in balbezit. Singh draait met de bal, schiet en ... Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 39%, Wayne Rockets 61%.
Marauders FC - Wayne Rockets 2:0

53e minuut.
Maryška rent richting de bal. Maryška passt de bal met de wreef. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh draait met de bal, schiet en ... Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 3:0

70e minuut.
Holmedal geeft een lange en hoge pass. Monk kopt de bal weg. Maryška met een sublieme pass. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh geeft de bal voor. Tomašák bokst de bal weg.

79e minuut.
Przystał geeft een hoge lob. Singh heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utley. Singh raakt geblesseerd tijdens het duel. Maryška wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamilton met een snelle inworp. Joneѕ geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał geeft een lange en hoge pass. Đình Văn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Singh is nu in balbezit. Singh schiet op doel. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 34%, Wayne Rockets 66%.
Marauders FC - Wayne Rockets 3:0