Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral FC FCSB1985
1 Attack Tactiek atac
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


13e minuut.
Klungelig pakt Śniadecki de bal. Chromik rent richting de bal. Chromik met een sublieme pass. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde geeft een lange en hoge pass. Zink met een sublieme pass. Daar is Vargas Pellota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:0

25e minuut.
Rodríguez Reguero passt de bal zonder na te denken. Hobai probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński rent richting de bal. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. Sutter is nu in balbezit. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter speelt de bal door. Qasımoğlu speelt de bal door. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guercini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün onderschept slim de pass. Grün draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:1

42e minuut.
Leclère trapt de bal weg. Qasımoğlu kopt de bal weg. Głąbiński is nu in balbezit. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 47%, FC FCSB1985 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:1

51e minuut.
Guercini probeert de bal met de borst te controleren. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić passt de bal zonder na te denken. Guercini is nu in balbezit. Guercini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Guercini met een sublieme pass. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft een hoge lob. Borgo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Guercini speelt de bal door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero geeft een lange en hoge pass. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Qasımoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Głąbiński speelt de bal door. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grün geeft een lange en hoge pass. Molano controleert de bal met de borst. Ugalde is nu in balbezit. Borgo onderschept slim de pass. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:2

88e minuut.
Chromik speelt de bal door. Klungelig pakt Rodríguez Reguero de bal. Rodríguez Reguero passt de bal in één keer door. Borgo heeft problemen om de bal te vangen. Borgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Miraut geeft de bal voor. Klungelig pakt Borgo de bal. Grün rent richting de bal. Borgo rent richting de bal. Borgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 58%, FC FCSB1985 42%.
Team Cape Coral - FC FCSB1985 1:2