Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drillers Footballers bootlickers
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 29.5
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Thompson passt de bal in één keer door. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz passt de bal zonder na te denken. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White draait met de bal, schiet en ... Burke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - bootlickers 0:1

10e minuut.
Cornett kopt de bal weg. Mackenzie rent richting de bal. Ritch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ritch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Heinz begaat een overtreding. Taylor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spurlin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Spurlin is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurlin is nu in balbezit. Thompson onderschept slim de pass. Thompson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fisher speelt de bal door. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White passt de bal zonder na te denken. Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Swenson passt de bal in één keer door. Hartman is nu in balbezit. Thompson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thompson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drillers Footballers 57%, bootlickers 43%.
Drillers Footballers - bootlickers 0:1

46e minuut.
Heinz probeert naar een medespeler te passen. White is nu in balbezit. Hartman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spears de bal. Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drillers Footballers - bootlickers 0:2

71e minuut.
McGrath met de inworp. White is nu in balbezit. White geeft de bal voor. Swenson kan de bal niet met de borst controleren. Swenson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz met een sublieme pass. Spears rent richting de bal. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Burke trapt de bal weg. Spurlin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heinz. Heinz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Perkins passt de bal in één keer door. Cornett rent richting de bal. Mackenzie is nu in balbezit. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drillers Footballers 51%, bootlickers 49%.
Drillers Footballers - bootlickers 0:2