Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Universitario FC
System_2 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 50.3
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Tello probeert naar een medespeler te passen. Dantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantas passt de bal in één keer door. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. Labak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Carey is nu in balbezit. Pestík verovert de bal door een tackle van achteren. Pestík probeert naar een medespeler te passen. Mäekivi heeft problemen om de bal te vangen. Mäekivi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saberhagen passt de bal zonder na te denken. del Cerro is nu in balbezit. del Cerro passt de bal met de wreef. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Romão rent richting de bal. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karalus de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro geeft de bal voor. Bolchiş is nu in balbezit. Short onderschept slim de pass. Short draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kecker trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tello de bal. Guglielmone met een sublieme pass. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Labak bokst de bal weg.

22e minuut.
Mäekivi met een sublieme pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus passt de bal in één keer door. Romão rent richting de bal. Romão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mäekivi is nu in balbezit. Mäekivi passt de bal in één keer door. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Labak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Universitario FC 0:1

42e minuut.
Kecker probeert naar een medespeler te passen. Guglielmone kopt de bal weg. Klungelig pakt Dantas de bal. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Labak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 66%, Universitario FC 34%.
Megara FC - Universitario FC 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzmán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tello is nu in balbezit. Romão verovert de bal door een tackle van achteren. Romão geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tello is nu in balbezit. Tello passt de bal in één keer door. del Cerro probeert naar een medespeler te passen. Carey is nu in balbezit. Carey haalt uit met een fantastische trap. Kecker bokst de bal weg.

64e minuut.
Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Mäekivi rent richting de bal. Mäekivi met een sublieme pass. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Lovat met de inworp. Mäekivi controleert de bal met de borst. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Romão is nu in balbezit. Romão passt de bal met de wreef. Lovat bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus onderschept slim de pass. Karalus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 61%, Universitario FC 39%.
Megara FC - Universitario FC 0:1