Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Team Cape Coral
3-5-2 Var1 Tactiek 1 Attack
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 43.5
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Đình Văn verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đình Văn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Tylikowski de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu geeft een lange en hoge pass. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Mierzeja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Team Cape Coral 0:1

33e minuut.
Marčetić is nu in balbezit. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tulus speelt de bal door. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton passt de bal met de wreef. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 52%, Team Cape Coral 48%.
Marauders FC - Team Cape Coral 0:1

46e minuut.
Kuczen passt de bal zonder na te denken. Daar is Ugalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Megyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

48e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Marshall onderschept slim de pass. Tarantowicz rent richting de bal. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Megyeri bokst de bal weg.

52e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Studený verovert de bal door een tackle van achteren. Studený geeft een lange en hoge pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Qasımoğlu rent richting de bal. Głąbiński rent richting de bal. Sutter is nu in balbezit. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Mierzeja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tarantowicz met een sublieme pass. Sutter rent richting de bal. Dixon rent richting de bal. Sutter onderschept slim de pass. Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen maakt een afschuwelijke overtreding. Kuczen krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Leonino geeft een hoge lob. Strik kopt de bal weg. Studený probeert de bal aan de voet te houden. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marauders FC - Team Cape Coral 1:1

83e minuut.
Mierzeja met een harde bal richting middenveld. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu passt de bal zonder na te denken. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Team Cape Coral 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 50%, Team Cape Coral 50%.
Marauders FC - Team Cape Coral 1:2