Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: albut Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2759
albut Drillers Footballers
523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Hartman kopt de bal weg. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann passt de bal met de wreef. Hartman is nu in balbezit. Hartman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
albut - Drillers Footballers 0:1

6e minuut.
Bonseu rent richting de bal. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson met een sublieme pass. Hartman is nu in balbezit. Hartman haalt uit met een fantastische trap. Coggins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Uribe passt de bal in één keer door. Hartman heeft problemen om de bal te vangen. McMahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bonseu speelt de bal door. Knott rent richting de bal. Knott passt de bal met de wreef. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losio schiet op doel. Burke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Knott bereikt de bal nog maar net als eerste. Knott probeert naar een medespeler te passen. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losio draait met de bal, schiet en ... Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
albut - Drillers Footballers 1:1

19e minuut.
Felton geeft een hoge lob. Bodner rent richting de bal. Felton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Bodner rent richting de bal. Felton verovert de bal door een tackle van achteren. Felton probeert naar een medespeler te passen. Losio is nu in balbezit. Losio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wesley geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mills met de inworp. Knott rent richting de bal. Knott geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bonseu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bronner komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Hahnemann probeert naar een medespeler te passen. Johnson is nu in balbezit. Johnson met een sublieme pass. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is McMahan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodner is nu in balbezit. Felton verovert de bal door een tackle van achteren. McMahan rent richting de bal. McMahan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albut 48%, Drillers Footballers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
albut - Drillers Footballers 1:1

50e minuut.
Burke trapt de bal weg van het doel. McMahan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spurlin de bal onder controle te krijgen. Losio is nu in balbezit. Losio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Losio rent richting de bal. Losio met een sublieme pass. Bodner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodner haalt uit met een fantastische trap. Burke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
albut - Drillers Footballers 2:1

60e minuut.
Spurlin rent richting de bal. Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner speelt de bal door. Losio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Blakeman met een snelle inworp. Bodner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodner geeft een hoge lob. Knott geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bronner kopt de bal weg. Taylor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McMahan. McMahan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Spears bereikt de bal nog maar net als eerste. Spears geeft een hoge lob. Castilla is nu in balbezit. Hartman onderschept slim de pass. Hartman haalt uit met een fantastische trap. Coggins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Knott is nu in balbezit. Knott geeft de bal voor. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. McMahan is nu in balbezit. McMahan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Klungelig pakt Hartman de bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel. Coggins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
albut - Drillers Footballers 2:2

85e minuut.
McMahan rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahan verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman onderschept slim de pass. Hartman haalt uit met een fantastische trap. Coggins bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: albut 44%, Drillers Footballers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
albut - Drillers Footballers 2:2