Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Blue balls
523 Tactiek Cleats not boots
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Pierce controleert de bal met de borst. Kornacki met een sublieme pass. Suprayitno is nu in balbezit. Suprayitno draait met de bal, schiet en ... Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Blue balls 0:1

11e minuut.
Toderaş kopt de bal weg. Simionescu heeft problemen om de bal te vangen. Simionescu speelt de bal door. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Albright bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy onderschept slim de pass. Ivy met een sublieme pass. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyler met een sublieme pass. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Storey kopt de bal weg. Hamilton probeert de bal met de borst te controleren. Albright schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Albright moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albright schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hamilton raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner maakt een afschuwelijke overtreding. Suprayitno raakt geblesseerd tijdens het duel. Bello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puştea springt en kopt de bal. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 50%, Blue balls 50%.
bootlickers - Blue balls 0:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simionescu met de inworp. Kornacki rent richting de bal. Kornacki geeft een hoge lob. Suprayitno krijgt zijn hoofd ertegen. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pierce geeft een hoge lob. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg passt de bal in één keer door. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Crittenden heeft problemen om de bal te vangen. Bello speelt de bal door. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pierce speelt de bal door. Crittenden probeert naar een medespeler te passen. Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno onderschept slim de pass. Suprayitno draait met de bal, schiet en ... Kreis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 59%, Blue balls 41%.
bootlickers - Blue balls 0:1