Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue balls Team Cape Coral
Cleats not boots Tactiek 1 Attack
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 41.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Kornacki speelt de bal door. Hobai rent richting de bal. Puştea onderschept slim de pass. Puştea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Marčetić geeft een lange en hoge pass. Dayıoğlu rent richting de bal. Głąbiński begaat een overtreding. Głąbiński krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Inworp. Simionescu met een snelle inworp. Kornacki rent richting de bal. Kornacki geeft een hoge lob. Suprayitno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 1:0

11e minuut.
Simionescu rent richting de bal. Simionescu met een sublieme pass. Puştea rent richting de bal. Puştea schiet op doel. Megyeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 2:0

21e minuut.
Zian bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno verovert de bal door een tackle van achteren. Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno onderschept slim de pass. Suprayitno draait met de bal, schiet en ... Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ugalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 3:0

26e minuut.
Tarantowicz geeft een hoge lob. Coll rent richting de bal. Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Franceschino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 3:1

34e minuut.
Toderaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tarantowicz geeft een lange en hoge pass. Leonino probeert de bal aan de voet te houden. Głąbiński kopt de bal weg. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Puştea maakt een afschuwelijke overtreding. Leonino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leonino kan niet meer verder spelen. Manolou komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue balls 47%, Team Cape Coral 53%.
Blue balls - Team Cape Coral 3:1

55e minuut.
Kornacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ugalde de bal. Puştea is nu in balbezit. Puştea draait met de bal, schiet en ... Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bello met een snelle inworp. Kornacki is nu in balbezit. Kornacki passt de bal met de wreef. Puştea is nu in balbezit. Puştea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Molano kan de bal niet met de borst controleren. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nehoda heeft problemen om de bal te vangen. Nehoda passt de bal met de wreef. Simionescu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simionescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 4:1

78e minuut.
Simionescu geeft een hoge lob. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zian krijgt een gele kaart. Suprayitno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suprayitno neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 5:1

90e minuut.
Molano met een sublieme pass. Ugalde heeft problemen om de bal te vangen. Suprayitno bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprayitno haalt uit met een fantastische trap. Megyeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - Team Cape Coral 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue balls 31%, Team Cape Coral 69%.
Blue balls - Team Cape Coral 6:1