Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Seimborg FC
noua Tactiek Seimborg FC
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 44.9
excellent Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Śledź is nu in balbezit. Dias de Luta verovert de bal door een tackle van achteren. Dias de Luta geeft een lange en hoge pass. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Hricko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła geeft een hoge lob. Pop kopt de bal weg. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Grün passt de bal in één keer door. Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop begaat een overtreding. Pop krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Piszczek rent richting de bal. Piszczek passt de bal zonder na te denken. Kókai rent richting de bal. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Śledź passt de bal zonder na te denken. Tutusaus is nu in balbezit. Tutusaus geeft een hoge lob. Śledź geeft een lange en hoge pass. Grün maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cotecchia trapt de bal weg. Piszczek rent richting de bal. Piszczek passt de bal in één keer door. Ibrahimagić rent richting de bal. Ibrahimagić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Dias de Luta onderschept slim de pass. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino haalt uit met een fantastische trap. Hricko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Ciuciła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kókai rent richting de bal. Kókai met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. Hricko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź onderschept slim de pass. Śledź speelt de bal door. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap. Paal!

37e minuut.
Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Kókai is nu in balbezit. Kókai passt de bal zonder na te denken. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Hricko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Seimborg FC 0:1

40e minuut.
Inworp. Dias de Luta met een snelle inworp. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz geeft een hoge lob. Lino krijgt zijn hoofd ertegen. Hricko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 42%, Seimborg FC 58%.
FC FCSB1985 - Seimborg FC 0:1

50e minuut.
Piszczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczek geeft een hoge lob. Grün is nu in balbezit. Grün schiet op doel. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB1985 - Seimborg FC 1:1

56e minuut.
Ibrahimagić rent richting de bal. Grün rent richting de bal. Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponti onderschept slim de pass. Śledź geeft een lange en hoge pass. Grün springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Seimborg FC 2:1

84e minuut.
Degrasiński kopt de bal weg. Nalewkowicz probeert de bal met de borst te controleren. Miraut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miraut krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pop verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ibrahimagić. Pop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pop met een snel genomen vrije trap. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino passt de bal in één keer door. Kókai rent richting de bal. Kókai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 40%, Seimborg FC 60%.
FC FCSB1985 - Seimborg FC 2:1