Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: B-League.01
  • Stadion: Kazutora Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3950
Kazutora madball
523 Tactiek Fc1
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 32.4
weak Schieten average
hopeless Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Bolimowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forenza speelt de bal door. Pandurović kopt de bal weg. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Lawrence de bal onder controle te krijgen. Duran rent richting de bal. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazutora - madball 1:0

6e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović met een sublieme pass. Depp rent richting de bal. Depp draait met de bal, schiet en ... Forenza bokst de bal weg.

7e minuut.
Daar is Żwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurović is nu in balbezit. Vaughn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandurović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pandurović wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kazutora - madball 1:1

19e minuut.
Faulkner is nu in balbezit. Graulund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faulkner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faulkner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal rolt over de achterlijn. Gallatin trapt de bal weg. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp met een sublieme pass. Klungelig pakt Żwirko de bal. Żwirko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazutora - madball 1:2

34e minuut.
Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello is nu in balbezit. Bello met een sublieme pass. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żwirko is nu in balbezit. Vaughn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żwirko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pandurović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Forenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ... Forenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazutora - madball 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazutora 70%, madball 30%.
Kazutora - madball 1:3

50e minuut.
House onderschept slim de pass. Vaughn verovert de bal door een tackle van achteren. Vaughn probeert naar een medespeler te passen. Duran is nu in balbezit. Duran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simms de bal. Pandurović is nu in balbezit. Pandurović draait met de bal, schiet en ... Forenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazutora - madball 1:4

73e minuut.
Żwirko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaughn. Żwirko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lawrence met een snel genomen vrije trap. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lawrence is nu in balbezit. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazutora 61%, madball 39%.
Kazutora - madball 1:4