Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Butcher 3000 Atlanta United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario onderschept slim de pass. De Rosario draait met de bal, schiet en ... Horton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Buell is nu in balbezit. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur geeft een hoge lob. De Rosario controleert de bal met de borst. De Rosario haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray geeft een hoge lob. Deacon kopt de bal weg. Yarbrough rent richting de bal. Yarbrough schiet op doel. Gershwin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Butcher 3000 - Atlanta United 1:0

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Westbrook rent richting de bal. Westbrook haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Butcher 3000 - Atlanta United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcher 3000 45%, Atlanta United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butcher 3000 - Atlanta United 1:1

47e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Westbrook onderschept slim de pass. Westbrook met een sublieme pass. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Camden de bal. Westbrook rent richting de bal. Westbrook met een sublieme pass. De Rosario rent richting de bal. De Rosario draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Buell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandarian met een sublieme pass. Peterson rent richting de bal. Peterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arthur speelt de bal door. Valpreda rent richting de bal. Valpreda passt de bal met de wreef. Peterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Camden speelt de bal door. Westbrook bereikt de bal nog maar net als eerste. Westbrook passt de bal zonder na te denken. Dempsey is nu in balbezit. Dempsey geeft een lange en hoge pass. Horton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rymshin is nu in balbezit. Rymshin speelt de bal door. Peterson heeft problemen om de bal te vangen. Yarbrough rent richting de bal. Yarbrough haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Butcher 3000 49%, Atlanta United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Butcher 3000 - Atlanta United 1:1