Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Aztecas Birmingham Utd
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Koufax rent richting de bal. Layfield rent richting de bal. Koufax bereikt de bal nog maar net als eerste. Layfield verovert de bal door een tackle van achteren. Layfield haalt uit met een fantastische trap. Abell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pugmire passt de bal zonder na te denken. Layfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Rice maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rice naar de kleedkamers voor een vroege douche. Layfield raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ward zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Layfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugmire is nu in balbezit. Pugmire haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Rey probeert de bal met de borst te controleren. Pickens rent richting de bal. Rey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rey krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Quayle met een snelle inworp. Pugmire rent richting de bal. Pugmire geeft een hoge lob. Perez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Aztecas 38%, Birmingham Utd 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Aztecas - Birmingham Utd 0:0

69e minuut.
Kidd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidd geeft de bal voor. Pugmire rent richting de bal. Pugmire haalt uit met een fantastische trap. Abell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Aztecas - Birmingham Utd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Aztecas 54%, Birmingham Utd 46%.
Los Aztecas - Birmingham Utd 1:0