Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:11
  • Competitiewedstrijd: B-League.01
  • Stadion: NekTendo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3094
NekTendo madball
Normal Tactiek Fc1
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 33.4
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Quaid rent richting de bal. Pandurović begaat een overtreding. Quaid raakt geblesseerd tijdens het duel. Abraham zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NekTendo - madball 1:0

4e minuut.
Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović passt de bal met de wreef. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NekTendo - madball 1:1

6e minuut.
House bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaid verovert de bal door een tackle van achteren. Ara rent richting de bal. Ara schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lyons de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Żwirko kopt de bal weg. Depp rent richting de bal. Pandurović is nu in balbezit. Pandurović draait met de bal, schiet en ... Zulu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Graulund neemt de hoekschop. Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović passt de bal in één keer door. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Anderson Lee is nu in balbezit. Anderson Lee geeft een hoge lob. Inworp. Bello met een snelle inworp. Pandurović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zulu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graulund met een snelle inworp. Pandurović rent richting de bal. Pandurović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zulu rent richting de bal. Żwirko onderschept slim de pass. Pandurović speelt de bal door. Depp is nu in balbezit. Depp haalt uit met een fantastische trap. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Woodman de bal. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko passt de bal met de wreef. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NekTendo - madball 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NekTendo 53%, madball 47%.
NekTendo - madball 1:2

47e minuut.
Pandurović is nu in balbezit. Bennett is nu in balbezit. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović haalt uit met een fantastische trap. Green maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NekTendo - madball 1:3

48e minuut.
Żwirko onderschept slim de pass. Żwirko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zulu de bal. Depp rent richting de bal. Depp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Green trapt de bal weg van het doel. House kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abraham de bal onder controle te krijgen. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Green probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Bello speelt de bal door. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović rent richting de bal. Żwirko is nu in balbezit. Żwirko haalt uit met een fantastische trap. Green bokst de bal weg. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Woodman probeert naar een medespeler te passen. Quaid rent richting de bal. Bojano is nu in balbezit. Quaid verovert de bal door een tackle van achteren. Quaid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ara kopt de bal weg. Lyons kan de bal niet met de borst controleren. Quaid is nu in balbezit. Quaid draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NekTendo - madball 2:3

85e minuut.
Graulund passt de bal in één keer door. Depp rent richting de bal. Depp passt de bal met de wreef. Żwirko rent richting de bal. Żwirko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
House kopt de bal weg. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NekTendo - madball 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NekTendo 60%, madball 40%.
NekTendo - madball 2:4