Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Louis City SC madball
352 Tactiek Fc1
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Yearwood is nu in balbezit. Yearwood geeft een lange en hoge pass. Stephenson kopt de bal weg. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello onderschept slim de pass. Yearwood rent richting de bal. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lawrence. Hartman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hartman de bal. Lawrence geeft een lange en hoge pass. Ziering geeft een lange en hoge pass. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović passt de bal in één keer door. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yearwood geeft de bal voor. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirko rent richting de bal. Żwirko schiet op doel. Jeffries werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Formiga heeft problemen om de bal te vangen. Lawrence is nu in balbezit. Ziering tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziering krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bojano geeft de bal voor. Klungelig pakt Kearns de bal. Pandurović rent richting de bal. Żwirko rent richting de bal. Żwirko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Louis City SC 59%, madball 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St Louis City SC - madball 0:0

58e minuut.
Kearns probeert naar een medespeler te passen. Bello probeert de bal aan de voet te houden. Formiga rent richting de bal. Ziering rent richting de bal. Hartman geeft een hoge lob. Paal! Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović met een sublieme pass. Cearense speelt de bal door. Żwirko rent richting de bal. Żwirko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Louis City SC 54%, madball 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St Louis City SC - madball 0:0