Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oil City Fc Kerman Revolution
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Brodeur passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra met een snelle inworp. Schayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schayes draait met de bal, schiet en ... Breathitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll passt de bal met de wreef. Hamlon rent richting de bal. Hamlon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook speelt de bal door. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oil City Fc - Kerman Revolution 0:1

42e minuut.
Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook probeert naar een medespeler te passen. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oil City Fc - Kerman Revolution 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oil City Fc 60%, Kerman Revolution 40%.
Oil City Fc - Kerman Revolution 0:2

48e minuut.
Schayes onderschept slim de pass. Adair is nu in balbezit. Adair passt de bal zonder na te denken. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Brodeur passt de bal zonder na te denken. Cassidy controleert de bal met de borst. Bredar maakt een afschuwelijke overtreding. Bredar krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Dobbie de bal. Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobbie verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oil City Fc - Kerman Revolution 0:3

58e minuut.
Rock geeft een hoge lob. Brook is nu in balbezit. Brook speelt de bal door. Dobbie rent richting de bal. Dobbie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dobbie rent richting de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Dobbie speelt de bal door. Brook heeft problemen om de bal te vangen. Brook schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lochrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Wells rent richting de bal. Wells geeft een hoge lob. Schayes probeert de bal aan de voet te houden. Hamlon rent richting de bal. Hamlon haalt uit met een fantastische trap. Breathitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bocanegra is nu in balbezit. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson geeft een hoge lob. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Castanza verovert de bal door een tackle van achteren. Rock verovert de bal door een tackle van achteren. Rock geeft een lange en hoge pass. Wagner is nu in balbezit. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oil City Fc 55%, Kerman Revolution 45%.
Oil City Fc - Kerman Revolution 0:3